Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers gatavs atgriezties par 20 miljoniem

Jānis Pārums

Meivezers gatavs atgriezties par 20 miljoniem
Floids Meivezers
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions boksā piecās dažādās svara kategorijā, bijušais "pound for pound" čempions amerikānis Floids Meivezers jaunākais licis noprast, ka savas atgriešanās gadījumā vēlas saņemt labu honorāru.

Jau iepriekš kā Meivezera (39-0, 25KO) potenciālie pretinieki minēti filipīnietis Menijs Pakjao (48-3-2, 36KO) un amerikānis Šeins Moslijs (46-5, 39KO).

Pirms kāda laika promouteru kompānijas "Golden Boy" izpilddirektors Ričards Šāfers veica pārrunas ar Meivezera menedžeri Elu Heimonu un piedāvāja astoņu miljonu ASV dolāru lielu honorāru par cīņu ar pusvidējā svara (līdz 66.7kg) čempionu WBA versijā Mosliju. Meivezera puse gan uzstājusi uz 20 miljonu ASV dolāru lielu garantēto honorāru.

Par to uzzinājis arī Pakjao pārstāvis Bobs Arums un paziņojis, ka ar tādām prasībām Meivezers var necerēt uz cīņu ar Pakjao.

"Viņš ir tik tālu no realitātes, ka tas izskatās diezgan muļķīgi," par Meivezeru sacīja Arums. "Neviens un uz nevienu cīņu, ne pret Pakjao, ne pret kādu citu nedos viņam garantētos 20 miljonus dolāru. Vai viņš spēs nopelnīt 20 miljonus, ja cīņa pret Pakjao būs labi pārdota? Jā, tas ir iespējams, taču neviens nedos Meivezeram tādu summa pret cīņu ar Pakjao, Mosliju vai Jēzu Kristu."

"Es domāju, ka Meivezers var atgriezties ringā, taču viņa vēlmes un centieni ir pārāk augsti," piebilda Arums.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja