Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Adameks veiksmīgi aizstāv savu titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Adameks veiksmīgi aizstāv savu titulu
Tomašs Adameks
Foto:ultrasport.pl

Šodien ASV pilsētā Ņūdžersijā pasaules čempions boksā IBF versijā pirmajā smagajā svarā polis Tomašs Adameks gūstot uzvaru astotajā raundā ar tehnisko nokautu pār Džonatanu Benksu (ASV) aizstāvēja sev piederošo IBF jostu un ieguva īpašumā vēl IBO titulu.

Trīsdesmit divus gadus vecā Tomaša Adameka (37-1, 25 KO) un divdesmit sešus gadus vecā Džonatana Benksa (20-1, 14 KO) cīņa ritēja pēc formulas divpadsmit raundi pa trim minūtēm.

Pirmā cīņas puse ritēja vienlīdzīgā cīņā, kurā amerikānim pateicoties savam ātrumam un auguma parametriem bija veiksmīgi momenti, lai nosūtītu poli nokautā. Taču pēc piektā raunda Benkss bija jūtami noguris, līdz ar to zaudējot ātrumu. Taču Adameks turpināja cīņu ierastajā ritmā, dzenājot nogurušo amerikāni pa visu ringu.

Izskatījās, ka astotajā raundā amerikānis atkal atguvis spēkus un ar labu uzbrukumu spēja pārsteigt Adameku, taču pēc nākamā tāda ofensīva polis savu pretinieku sagaidīja ar labo sitienu un Benkss bija uz grīdas. Tiesa, amerikānis spēja piecelties pēc atskaitītā nokdauna, taču Adameks atkal metās tam virsū, iedzenot stūrī. Polis sita Benksu tik ilgi kamēr tiesnesis bija spiests apstādināt cīņu.

Līdz ar to ar TKO (tehnisko nokautu) astotajā raundā uzvarēja polis Tomašs Adameks, kurš saglabāja sev piederošo IBF jostu un ieguva īpašumā iepriekš Džonatanam Benksam piederošo IBO čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
allboxing.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-02-28 18:50, pirms 15 gadiem
Džonatanu Benksu (ASV)
gandrīz ,kā kodijs.