Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Glazkovs: "Jātrenējas vēl cītīgāk"

Jānis Pārums

Pēc Latvijas bokseru izstāšanās no Pekinas Olimpisko spēļu 1. kvalifikācijas turnīra boksā, iespaidos par mūsu sportistu sniegumu portālam eSports.lv dalījās Latvijas boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs.

"Puiši nostartēja normāli. Raitis Ritenieks, Dmitrijs Šostaks un Valentīns Morozovs iekļuva ceturtdaļfinālā ļoti spēcīgā konkurencē. Šeit startēja Eiropas labākie bokseri. Dmitrijam un Raitim bija nopietni konkurenti, bet Morozovam, kā man atklāja treneris, labāk nostartēt lieguši tieneši, kas dažbrīd tiesājuši diezgan savādi. Mēs esam maza valsts, pavisam cita attieksme ir pret Krievijas vai Ukrainas bokseriem" sacīja LBF ģenerālsekretārs.

"Var teikt, ka pietrūka spēka, līdz ar to tāds iznākums. Jātrenējas vēl cītīgāk, lai labāk nostartētu nākamajā atlases turnīrā, kas no 7. līdz 14. aprīlim notiks Atēnās, Grieķijā," Glazkovs uzsvēra, ka nedrīkst zaudēt cerību par olimpisko sapni.

Nikolajs Grišuņins un Aivars Romanovskis neizgāja ringā otrās kārtas cīņās. Glazkovs atklāja, ka abus bokserus nelaikā piemeklējušas veselības likstas, abi, visticamāk, saindējušies ar pārtiku.

Nākamā atlases turnīra Latvijas komandas dalībnieki tiks noteikti pēc Latvijas čempionāta rezultātiem. Latvijas čempionāts norisināsies no 21. līdz 23. martam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-28 17:13, pirms 17 gadiem
ceru,ka netiks uz Pekinu..tur tikai smagi atrausies