Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vords, iespējams, varētu cīnīties ar Grovu

Jānis Pārums

Vords, iespējams, varētu cīnīties ar Grovu
Andre Vords (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

WBA superčempions svarā līdz 76.2 kilogramiem Andrē Vords (27-0, 14KO) komentējis WBA (World un IBF čempiona Karla Froča (23-2, 23KO) lēmumu nedot iespēju revanšēties savam tautietim Džordžam Grovam (19-1, 15KO). Vords norādījis, ka būtu gatavs cīnīties pret Grovu.

Jāatgādina, ka 23.novembrī Fročs jau pirmajā raundā pret Grovu piedzīvoja nokdaunu, arī turpinājumā labāks izskatījās Grovs, tomēr devītajā raundā pēc Froča sitienu sērijas neviennozīmīgā situācijā cīņa negaidīti tika apturēta un uzvara ar tehnisko nokautu atdota Fročam.

"Britu līdzjutēji nav apmierināti ar Karlu Froču? Lūk, kāpēc es cienu Lielbritānijas līdzjutējus – viņi jūt līdzi savējiem, taču vienmēr saka taisnību," norādīja Vords. "Lieta ir tāda... ja viņš turpinās uzturēt savu spicā čaļa imidžu, viņam jādod iespēju revanšēties Grovam vai jāpacenšas atriebt savu zaudējumu man. Viņa fani negrib neko citu."

"Es varētu izskatīt Džordžu Grovu kā savu nākamo pretinieku. Pēdējā cīņā viņš parādīja daudz laba. Viņš ir labs bokseris un ir nopelnījis šādu iespēju," piebilda Vords.