Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas boksere Zāberga olimpiskajā atlasē Taizemē zaudē pirmajā cīņā

Agris Suveizda

Latvijas boksere Zāberga olimpiskajā atlasē Taizemē zaudē pirmajā cīņā
Foto: insidesport.in

LETA. Latvijas boksere Kitija Zārberga pirmdien Taizemē cieta zaudējumu 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā cīņā.

18 gadus vecā sportiste pirmajā cīņā ar 0-5 piekāpās Uzbekistānas sportistei Azizai Zokirovai un beidza cīņu par olimpisko ceļazīmi. Četri no tiesnešiem Uzbekistānas sportistes pārākumu novērtēja ar 30:27, bet viens - ar 30:26.

Par četrām olimpiskajām ceļazīmēm šajā svara kategorijā cīņu uzsāka 30 bokseres. Latviju Bangkokā pārstāvēs arī Beatrise Rozentāle un Laura Jakovļeva. Kvalifikācijas turnīrs Bangkokā norisināsies līdz 2. jūnijam.

Taizemē tiek izcīnītas 28 olimpiskās ceļazīmes septiņās svara kategorijās vīriešu sacensībās un 23 vietas olimpiskajās spēlēs sešās svara kategorijās sievietēm. 2024. gada Parīzes olimpiskās spēles norisināsies no 26. jūlija līdz 11. augustam.

Izmantotie resursi:
LETA