Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija ar Hatonu neboksēsies

Jānis Pārums

De La Hoija ar Hatonu neboksēsies
Oskars De La Hoija
Foto: AP

Slavenais amerikāņu bokseris Oskars De La Hoija, kurš pērn izteica varbūtību iziet ringā pret britu RIkiju Hatonu, tagad tādu iespējamību noraidījis, sakot, ka Hatons nebūs viņa pretinieks, vēsta britu plašsaziņas līdzekļi.

Boksa eksperti šo paziņojumu saista ar Hatona pievienošanos De La Hoijas vadītajai kompānijai "Golden Boy Promotions". Ja vēl pērn Hatons bija brīvais aģents un De La Hoija ar viņu varēja tikties, tad tagad, kad Hatons nes peļņu "Golden Boy Promotions", jēga no šādas cīņas nebūtu pārāk liela.

"Pēc dabas dotajiem parametriem es esmu iespaidīgāks, turklāt boksējos citā svara kategorijā, tāpēc ar viņu necīnīšos." norādīja De La Hoija. "Rikijs labi jūtas pirmajā pusvidējā svarā (līdz 63.5kg), tāpēc es viņam neieteiktu pāriet uz pusvidējo svaru (līdz 66.7kg). Starpība kilogramos viņam tomēr ir būtiska. Ja viņš jūtas komfortabli pirmajā pusvidējā svarā, tad tur viņam arī jāturpina sava karjera."

De La Hoija atzina, ka varētu samazināt svaru, lai boksētos svarā līdz 63.5kg, taču neredz tajā jēgu: "Ja pacenstos, es varētu nodzīt svaru līdz 63.5 kilogramiem. Taču nedomāju, ka tas ir iespējams, jo jau iepriekš paziņoju, ka šogad aizeju no boksa. Pagaidām nezinu, kurš būs mans pretinieks decembrī, taču noteikti kāds no labākajiem bokseriem, neatkarīgi no svara kategorijas."

Pirms kāda laika leģendārais bokseris paziņoja, ka šogad aizvadīs trīs cīņas un tad beigs boksera karjeru. Pirmajā cīņā, kas norisinājās maija sākumā, De La Hoija pieveica Stīvu Forbsu, savukārt otrajā cīņā (septembrī) amerikānis mēģinās revanšēties tautietim Floidam Meivezeram par zaudējumu pērn. Pagaidām nav zināms, ar ko De La Hoija boksēsies savas karjeras pēdējā cīņā.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  -2 [+] [-]

, 2008-05-27 12:14, pirms 16 gadiem
Lai pamēģina ar Kļičko