Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Erdejs kārtējo reizi nosargā titulu

Jānis Pārums

Erdejs kārtējo reizi nosargā titulu
Zolts Erdejs
Foto: AP

Ungāru bokseris Zolts Erdejs aizvadītajā naktī nosargājis pasaules čempiona titulu WBO versijā svara kategorijā līdz 79.4 kilogramiem, pārliecinoši pēc punktiem pārspējot amerikāni Diandreju Abronu.

Erdejs diezgan pārliecinoši darbojās visas cīņas gaitā, un par viņa pārākumu šaubas neradās. Visi trīs tieneši deva vienādu vērtējumu par labu Erdejam – 119:109. Šī bija jau 10. reize, kad Erdejs aizstāv savu titulu. Pirmo reizi par pasaules čempionu ungārs kļuva 2004. gada 17. janvārī, kad pēc punktiem pārspēja Hulio Sezaru Gonzalesu.

"Es pietaupīju savu enerģiju un pārāk neriskēju," pēc cīņas atzina Erdejs. "Jūtu, ka priekšā mani sagaida lielākas cīņas."

Iepriekš Erdejs tika kritizēts par nevēlēšanos aizvadīt jostu apvienojošās cīņas ar šīs svara kategorijas vadošajiem bokseriem Čadu Dausonu un Antonio Tarveru. Tomēr, iespējams, ka cīņa pret kādas citas versijas čempionu tomēr notiks.

Erdejam uzvara pār Abronu bija 29 uzvara 29 cīņās (17KO) profesionālajā boksā. Abrons piedzīvoja tikai otro neveiksmi. Viņa rēķinā arī 15 uzvaras (10KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com
iht.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-27 18:24, pirms 16 gadiem
ciinja nebija vispaar skataama Erdejs aizsargajaas un ik pa laikam izmeta tik 1 vai augstaakais 2 sitienus... paraak daudz vaciisiesi vinjus pietur vajag uz ASV sutiit tur pa kko kluusi nevis vaacijaa atsutiitos maisus dauziit 8)

     [+] [-]

, 2008-05-01 17:29, pirms 16 gadiem
Kā amatieris gan bija skatāms. Ļoti labi boksējās.

     [+] [-]

, 2008-05-07 11:58, pirms 16 gadiem
vins jau joprojaam labi boksee bet runa iet par so ciinju ka vins bij paraak piesardziigs un tadeelj ciinja nebija skataama vins necentaas nokauteet kautvai tas man liekas bija iespeejams ... kaa boxeris vins ir labs cepuri nost