Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujeva – Čagajeva cīņa notiks Oberhauzenē

Jānis Pārums

Valujeva – Čagajeva cīņa notiks Oberhauzenē
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Kļuvusi zināma vieta, kur 31. maijā cīņā par smagā svara čempiona titulu WBA versijā ringā izies uzbeks Ruslans Čagajevs un krievs Nikolajs Valujevs – par to kļuvusi Vācijas pilsēta Oberhauzene, ziņo boxrec.com.

Šī būs abu bokseru otrā tikšanās reize. Pērn Ruslans Čagajevs 12 raundu cīņā pēc punktiem pieveica līdz tam neuzvarēto Nikolaju Valujevu un kļuva par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempionu. Valujevs piedzīvoja pirmo neveiksmi karjerā un visi jau steidza viņu norakstīt.

Tomēr pēc gada "Krievu milzis" atkal gatavs cīņai par čempiona titulu – vēl pērn viņš uzvarēja Fransuā Beržeronu, bet šī gada februārī tika galā ar Sergeju Ļahoviču. Tas viņam deva iespēju vēlreiz cīnīties ar Čagajevu. Šobrīd Valujeva rēķinā ir 48 uzvaras (34KO) un viens zaudējums.

Čagajevs pēc cīņas ar Valujevu ir cīnījies tikai vienreiz, jo kādu laiku bokseri nomocīja veselības problēmas. Šī gada sākumā ne visai skatāmā cīņā Čagajevs pēc punktiem pieveica bijušo kikbokseri Metu Skeltonu. Čagajeva bilance – 24 uzvaras (17KO), neviena zaudējuma un viens neizšķirts.

Izmantotie resursi:
boxrec.com