Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ruizs: "Esmu gatavs cīnīties ar jebkuru čempionu"

Jānis Pārums

Ruizs: "Esmu gatavs cīnīties ar jebkuru čempionu"
Džons Ruizs
Foto: AP

Pēc uzvaras pār Džamilu Makleinu šī gada 8. martā, pārliecību atguvis bijušais pasaules čempions smagajā svarā Džons Ruizs, kurš nu saka, ka viņam pa spēkam ir pieveikt ikvienu smagā svara čempionu.

"Esmu apmierināts un gaidu, kad atkal varēšu iziet ringā. Visi smagie treniņi ir atmaksājušies. Esmu kļuvis krietni pārliecinošāks, agresīvāks, vairāk uzbrūku un kombinēju," secināja Ruizs. "Daudzi runā, ka Semjuels Pīters ir labākais smagsvars kopš Lenoksa Lūisa laikiem. Makleins gandrīz piebeidza viņu un paskatieties, ko es izdarīju ar Makleinu. Esmu atgriezies un varu uzvarēt ikvienu. Es atkal būšu čempions un pacentīšos apvienot titulus."

"Ar uzvaru pret Makleinu es apliecināju, ka esmu gatavs cīnīties ar ikvienu šajā svara kategorijā. Ja kāds grib pierādīt uz ko ir spējīgs, lai to parāda cīņā ar mani. Es runāju par tiem, kuri nekad nav zaudējuši un par tiem, kuru rēķinā ir visvairāk titula cīņu. Esmu gatavs tikties ar ikvienu čempionu – Vladimiru Kļičko, Semjuelu Pīteru, Ruslana Čagajeva – Nikolaja Valujeva cīņas uzvarētāju," piebilda pašpārliecinātais bokseris.

Spožāko savas karjeras uzvaru Ruizs izcīnīja 2001. gadā, kad pieveica leģendāro Evanderu Holifīldu, kļūstot par pasaules čempionu WBA versijā. Vēlāk viņš šo titulu zaudēja Rojam Džonsam junioram (kuram tā bija vienīgā cīņa smagsvaros), vēlreiz atguva, bet 2005. gadā piekāpās Nikolajam Valujevam, vēlāk arī Ruslanam Čagajevam. Karjeras laikā Ruizs izcīnījis 43 uzvaras (29KO), piedzīvojis septiņus zaudējumus un vienreiz cīnījies neizšķirti.

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com