Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage: "Kortesam nebūs daudz darba"

Jānis Pārums

Kalzage: "Kortesam nebūs daudz darba"
Džo Kalzage. Foto: AP

Pēc tam kad kļuva zināms, ka brita Džo Kalzages un amerikāņa Bernarda Hopkinsa cīņu tiesās pieredzējušais un autoritatīvais tiesnesis Džo Kortess, Kalzage izteicies, ka tiesnesim šajā cīņā nebūšot daudz darba.

Kortess tiesneša karjeras laikā jau tiesājis 137 (!) titulcīņas. Pēdējo reizi kādu no Kalzages cīņām Kortess tiesāja 1997. gadā, kad Kalzage pirmo reizi kļuva par pasaules čempionu, uzvarot savu tautieti Krisu Jūbenku. Tiesneša rēķinā ir arī viena Hopkinsa cīņa – 2004. gadā pret Robertu Alenu.

Kalzage izteicis savu apmierinātību, ka viņa un Hopkinsa tiesnesis būs tieši Kortess: "Es esmu ļoti priecīgs, ka mūsu cīņu tiesās tāds pieredzējis un autoritatīvs tiesnesis kā Džo Kortess. Domāju, ka viņam nebūs daudz darba. Tik vien kā noskaitīt desmit sekundes vai apstādināt cīņu, tad kad Hopkinsa treneri izmetīs ringā dvieli."

Kalzage karjeras laikā 21 (!) reizi aizstāvējis čempiona titulu. Kalzages rēķinā ir 44 uzvaras (32KO) un neviena zaudējuma. Hopkinsa bilance – 48 uzvaras (32KO), četri zaudējumi un viens neizšķirts. Savulaik amerikānis bijis savas svara kategorijas absolūtais čempions (pēdējo reizi – 2005. gadā).

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com