Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Mansūrs: "Kļičko, Vailders un Fjūrijs negrib ar mani cīnīties"

Jānis Pārums

Mansūrs: "Kļičko, Vailders un Fjūrijs negrib ar mani cīnīties"
Amirs Mansūrs
Foto: Courtesy / SI

41 gadu vecais amerikāņu smagsvars Amirs Mansūrs (20-0, 15KO), kas profesionāļa karjerā nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, atzinis, ka virkne vadošo bokseru izvairās no cīņas pret viņu.

"Šie puiši negrib ar mani cīnīties. Mēs sūtījām piedāvājumus Deontajam Vailderam, Vladimiram Kļičko, Taisonam Fjūrijam, Deividam Praisam, taču atbildē neko nesaņēmām. Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi," sacīja Mansūrs.

"Daži bokseri speciāli presē paziņo, ka grib cīnīties ar mani, bet tie ir tikai vārdi," norādīja Mansūrs. "Vailders varbūt cīnītos ar mani, bet viņa menedžments nekad to nepieļaus. Šie puiši cīnīsies savā starpā, taču tikai ne ar mani."

Savu nākamo cīņu Mansūrs aizvadīs 4.aprīlī, kad viņa pretinieks būs bijušais pasaules čempions svarā līdz 90.7 kilogramiem Stīvs Kaningems (26-6, 12KO). Jāpiebilst, ka profesionāļa karjeru Mansūrs sāka 1997.gadā, bet no 2001. līdz 2010.gadam neaizvadīja nevienu cīņu, jo pavadīja astoņus ar pusi gadus cietumā.