Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkina pārstāvis: "Nākamais Povetkina pretinieks noteikti būs Rahmans"

Jānis Pārums

Povetkina pārstāvis: "Nākamais Povetkina pretinieks noteikti būs Rahmans"
Aleksandrs Povetkins saņem sitienu no Marko Huka
Foto: AFP/Scanpix

Par WBA smagsvaru pasaules čempiona, krieva Aleksandra Povetkina (24-0, 16KO) nākamo pretinieku kļūs amerikānis Hasims Rahmans (50-7-2, 41KO), kurš ir obligātais titula pretendents.

Povetkinu pārstāvošās promouteru kompānijas "Sauerland Events" pārstāvis Kriss Majers atzina, ka Povetkins negrasās izvairīties no cīņas ar obligāto titulu pretendentu un savus [kā čempiona] pienākumus pildīs, cīnoties pret Rahmanu.

Jāatgādina, ka pagājušās nedēļas beigās Povetkins pēc punktiem (114:114, 116:112, 116:113) dramatiskā cīņā uzvarēja Vācijas pārstāvi Marko Huku (34-2, 25KO). Povetkins devis piekrišanu aizvadīt revanša cīņu ar Huku, kurš tuvākās nedēļas laikā solījis pieņemt un paziņot lēmumu par to vai paliks smagsvaros vai atgriezīsies pirmajā smagajā svarā, kur viņam pieder WBO čempiona josta.

Gandrīz puse sports.ru lietotāju uzskata, ka Povetkins zaudēja

Huks pēc zaudējuma Povetkinam atzina, ka krievs esot labi iesācis cīņu, taču ātri paguris un cīņas beigās knapi turējies kājās. "Visi, kas skatījās cīņu, redzēja, ka es to uzvarēju," piebilda Huks. Povetkins, kurš izteicās, ka cīņā pret vācieti izmantojis vien 30% no sava potenciāla, noraksturojis Huku kā "nepatīkamu tipu, kuru gribas pārraut uz pusēm". Interesanti, ka Krievijas portāla sports.ru balsojumā, par to vai Povetkina – Huka cīņas iznākums bijis taisnīgs, 47% no vairāk nekā 6400 balsotājiem atzinuši, ka "nē, jo uzvarēja Huks". Tikai 23% uzskatījuši, ka patiešām uzvarējis Povetkins, savukārt 30% bijis grūti atbildēt.

Izmantotie resursi:
sports.ru

Kurš tavuprāt uzvarēja Povetkina – Huka cīņā?

  • 17

  • 84

  • 11


  +1 [+] [-]

, 2012-02-27 13:20, pirms 13 gadiem
Jacinas ar pensionariem vairak valibas nedrikst pielaut =) Ka izradijas ari calis no vieglakas svara kategorijas bija sivs pretinieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-27 13:34, pirms 13 gadiem
solīdi, 41 uzvara ar nokautu..

  +2 [+] [-]

, 2012-02-27 13:37, pirms 13 gadiem
Rahmans? Kāpēc ne Hoefīlds vai Ali?

 +23 [+] [-]

, 2012-02-27 13:40, pirms 13 gadiem
Lai sakautu Rahmanu, krievam būs vajadzīga krietni labāka forma nekā pagājušās nedēļas beigās. Rahmans noteikti ies uz nokautu!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-27 13:54, pirms 13 gadiem
Man visu laiku likās ka povetkins ir viens no tiem,kas varētu nogāzt no troņa kādu no Kličko,bet pēc Huka cīņas tā vairs neliekās...

  +3 [+] [-]

, 2012-02-27 13:56, pirms 13 gadiem
POVETKIN EJ PENSIJĀ... HUKS TEVI SAKĀVA!!! SKATĪTĀJI NAV MUĻĶI!!!

 +18 [+] [-]

, 2012-02-27 13:56, pirms 13 gadiem
žirga rakstīja: HUKS STABILI UZVAREJA ....
var argumentēt par to , ka viņš uzvarēja , bet līdz stabilai uzvarai tur bija kā līdz sibīrijai ar kājām. akla agresija ar zemu piezemēšanas procentu nav stabila uzvara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-02-27 14:58, pirms 13 gadiem
Kārtējo reizi pierādās kādā stadijā ir smagsvari. Un tas ir stulbi teikt, ka smagsvaru divīzija izskatās tik vāja dēļ abiem Kļičko. Šeit es runāju par Rahmanu un par to,ka viņš dabūs title-shot'u. Viņam būs 40, viņš sen vairs nav savos labākajos gados, tie bija desmitgadi atpakaļ, nevar teikt, ka viņš dabūja titulu uz veiksmi, taču katram ir skaidrs tāpat kā Kļičko cīņā Lenokss pret Rahmanu nebija gatavs. Lenokss ir divreiz karjerā svēris pāri 114 kg, vienu reizi pret Kļičko, kurš uz to brīdi bija nezināms, otra pret Rahmanu, kurš viņš filmējās un tikai divas nedēļas pirms cīņas aizbrauca uz otru Pasaules galu kur notika cīņa. Gribu tikai pateikt, to, ka Rahmanam pat nav tāda vēsture, lai viņš vecumdienās ar savu vārdu dabūtu iespēju par titulu. Viņš var teiktk atrā savā zaudējumā tiek BRUTĀLI nokautēts, brutāli.... Viņš bija labs, bet tas bija ap 90s beigām un 00s sākumu.

Tas būtu tas pats, ja Menijs Pakjao tagad kaut kādu Džunioru Viteru/Vivianu Harisu sistu.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-27 16:07, pirms 13 gadiem
Gribētu redzēt Povetkinu cīņā pret nopietniem smagsvariem

  +3 [+] [-]

, 2012-02-27 17:17, pirms 13 gadiem
ESTERIA rakstīja: Gribētu redzēt Povetkinu cīņā pret nopietniem smagsvariem
povetkins gan grib paturēt ''čempiona'' jostu

  -2 [+] [-]

, 2012-02-27 18:49, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Kārtējo reizi pierādās kādā stadijā ir smagsvari. Un tas ir stulbi teikt, ka smagsvaru divīzija izskatās tik vāja dēļ abiem Kļičko. Šeit es runāju par Rahmanu un par to,ka viņš dabūs title-shot'u. Viņam būs 40, viņš sen vairs nav savos labākajos gados, tie bija desmitgadi atpakaļ, nevar teikt, ka viņš dabūja titulu uz veiksmi, taču katram ir skaidrs tāpat kā Kļičko cīņā Lenokss pret Rahmanu nebija gatavs. Lenokss ir divreiz karjerā svēris pāri 114 kg, vienu reizi pret Kļičko, kurš uz to brīdi bija nezināms, otra pret Rahmanu, kurš viņš filmējās un tikai divas nedēļas pirms cīņas aizbrauca uz otru Pasaules galu kur notika cīņa. Gribu tikai pateikt, to, ka Rahmanam pat nav tāda vēsture, lai viņš vecumdienās ar savu vārdu dabūtu iespēju par titulu. Viņš var teiktk atrā savā zaudējumā tiek BRUTĀLI nokautēts, brutāli.... Viņš bija labs, bet tas bija ap 90s beigām un 00s sākumu.

Tas būtu tas pats, ja Menijs Pakjao tagad kaut kādu Džunioru Viteru/Vivianu Harisu sistu.
Rahmans to titulu nedabus un vieglajas kategorijas ir tik pat nozelojama situacija ja jau pensionars meivezers un hopkinss tur visus mizo un konkurentu viniem nav.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-27 19:38, pirms 13 gadiem
mvp2 rakstīja: Rahmans to titulu nedabus un vieglajas kategorijas ir tik pat nozelojama situacija ja jau pensionars meivezers un hopkinss tur visus mizo un konkurentu viniem nav.
pirmkārt starp floida un bernarda svara kategorijām ir liela starpība.

otrkārt, lai nosauktu floidu par opi ir vnk krimināli .

treškārt , tavas zināšanas par boksu skatīt manā profila bildē

     [+] [-]

, 2012-02-27 20:18, pirms 13 gadiem
mvp2 rakstīja: Rahmans to titulu nedabus un vieglajas kategorijas ir tik pat nozelojama situacija ja jau pensionars meivezers un hopkinss tur visus mizo un konkurentu viniem nav.
Lūdzu Tevi pasekot nedaudz līdzi boksam... Hopkinss neko nedominē, kā arī Floidam ir 35 gadi, aizvakar palika. Hopkinss jau kādu laiku nav nekur favorīts. Un, lai es nekad nedzirdētu tādus salīdzinājums. Es Vitāliju nesalīdzinu ar Vivianu Harisu, Tu pat nesaproti ko raksti, tas arī viss.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-27 22:44, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: pirmkārt starp floida un bernarda svara kategorijām ir liela starpība.

otrkārt, lai nosauktu floidu par opi ir vnk krimināli .

treškārt , tavas zināšanas par boksu skatīt manā profila bildē
pirmkārt, tas abas nav smagsvara kategorijas

otrkat, starp Rahmanu un Meiveseru ir tikai 4 gadi, abi ir pensionāri

treškārt, savas zinašanas par boksu vari apskatit savā bildē

  -2 [+] [-]

, 2012-02-27 23:06, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Lūdzu Tevi pasekot nedaudz līdzi boksam... Hopkinss neko nedominē, kā arī Floidam ir 35 gadi, aizvakar palika. Hopkinss jau kādu laiku nav nekur favorīts. Un, lai es nekad nedzirdētu tādus salīdzinājums. Es Vitāliju nesalīdzinu ar Vivianu Harisu, Tu pat nesaproti ko raksti, tas arī viss.
kā nedominē vecim 47 gadi, bet cempions, tā ir vēl nožēlojamāka situācija kā smagsvaros

     [+] [-]

, 2012-02-27 23:57, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja: pirmkārt starp floida un bernarda svara kategorijām ir liela starpība.

otrkārt, lai nosauktu floidu par opi ir vnk krimināli .

treškārt , tavas zināšanas par boksu skatīt manā profila bildē
tu sen gribeeji shaadi topateikt va ne?:O

  +2 [+] [-]

, 2012-02-28 00:18, pirms 13 gadiem
mvp2 rakstīja: kā nedominē vecim 47 gadi, bet cempions, tā ir vēl nožēlojamāka situācija kā smagsvaros
Saproti vienu, Meivezers boksu ir visu laiku dominējis, kamēr Rahmans jau gadiem tiek uzskatīts par past prime. Kā arī Hopkinsu labāk būtu salīdzināt ar Vitāliju nevis ar bokseri kurš nemitīgi tiek nokautēts. Ko es Tev iesaku ir paskatīties cīņas. Hopkinss nekad nav zaudējis kārtīgi cīņu, ja nu vienīgi pret RJJ.

Kā arī lūdzu paskaidro vārdu dominē...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-28 00:38, pirms 13 gadiem
mvp2, ko es Tev ieteiktu. Vairāk skatīties pašu boksu, jo pētot boxrec sapratni par notiekošo neuzlabosi. Katru bokseri vecums savādāk ietekmē.
Kā jau teicu, Rahmanu ar Hopkinsu ir ĻOTI stulbi salīdzināt. Hopkins ir pierādījis, ka viņš nav balstīts tikai uz pliku atlētiskumu vai ātrumu, bet gan uz prātu, kā arī izpētot Hopkinsa biogrāfiju ir skaidrs, ka viņš tik ilgi tur ringā, jo boksēties profesionāli ir sācis diez gan vēlu, kā arī viņam nebiaj daudz amatieru cīņas, kā rezultātā viņš ir sevi saudzējis. Viņš jau gadiem ir augstas klases bokseris. Kamēr Rahmans gadiem esot ēnā tiek pie titula cīņas ar nekādām pārliecinošām uzvarām par nopietniem pretiniekiem.

Tik pat labi, izstāsti man to ja jau bokss zem smagsvariem ir tik slikts kāpēc pāris gadus jaunākais Rojs Džonss nespēj uzvarēt nopietnus pretiniekus, kamēr Hopkinss to dara? Vot es saprastu, ja vismaz Holīfilds Rahmana vietā dabūtu to iespēju, jo Holīfilds ir seja, tas būtu tas pats kā Moslijs tikko pret Kanelo dabūja, bet Rahmans nav LIELS vārds.

Un ja kas, Meivezers vairs nav labākajos gados, un jau kādus 5-6 gadus. Viņš vienkārši vienmēr ir bijis klasi augstāks bokseris, to skatoties cīņas sapratīsi.

  +1 [+] [-]

, 2012-02-28 10:28, pirms 13 gadiem
technique rakstīja: tu sen gribeeji shaadi topateikt va ne?:O


negribu diskutēt ar mvp2 , pistol visu ļoti labi pakaidroja tur pat garīgi slimam jāsaprot

  -3 [+] [-]

, 2012-02-28 11:55, pirms 13 gadiem
pac-man rakstīja:

negribu diskutēt ar mvp2 , pistol visu ļoti labi pakaidroja tur pat garīgi slimam jāsaprot
godigi sakot to ko murgo pistols var saprast TIKAI garigi slims cilveks

  +3 [+] [-]

, 2012-02-28 13:52, pirms 13 gadiem
mvp2 rakstīja: godigi sakot to ko murgo pistols var saprast TIKAI garigi slims cilveks
Cilvēks kurš zin par boksu visu caur boxrec protams, ka nesapratīs, taču cits kurš ir arī redzējis kādu boksa maču un ir kaut cik pasekojis sapratīs. Tu turpini spaidīt boxrec un uzskaitīt cik katram bokserim ir gadu un kad iestājas pensijas vecums, kā arī kas ir dominance.

     [+] [-]

, 2012-02-28 15:04, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Cilvēks kurš zin par boksu visu caur boxrec protams, ka nesapratīs, taču cits kurš ir arī redzējis kādu boksa maču un ir kaut cik pasekojis sapratīs. Tu turpini spaidīt boxrec un uzskaitīt cik katram bokserim ir gadu un kad iestājas pensijas vecums, kā arī kas ir dominance.
tevi biezi var redzēt ari basketbola sagdaļa, ja tavas zinasanas par boksu ir tadas pasas ka par basketbolu tad drosi var teikt ka tas zinasanas tev ir izzistas no pirksta

  +3 [+] [-]

, 2012-02-28 16:23, pirms 13 gadiem
mvp2 rakstīja: tevi biezi var redzēt ari basketbola sagdaļa, ja tavas zinasanas par boksu ir tadas pasas ka par basketbolu tad drosi var teikt ka tas zinasanas tev ir izzistas no pirksta
Katram ir savs viedoklis, tas arī viss. Un manas zināšanas par boksu ir tādas pašas kā par basketbolu, tikai par basketbolu diskutējot es jūtos vēl pārliecinātāks. Nē, nu Tu izvēlies vienkāršāko ceļu, neko īsti nepasakot. Tu vismaz būtu norādījis uz tiem maniem murgiem, konkrētāk. Vislabākais ir tas, ka Tu saki, ka zināšanas ir izzīstas. Nu ja tā godīgi, tad visu ko Tu uzzini par jeb kura sporta vēsturi ir izzīstas. Un, lai arī tā būtu, ka esmu visu izzīdis, taču Tev vispār nav zināšanas un arī sapratnes, es labprāt padiskutētu ar Tevi, bet nu ir redzams, ka nav jēga, jo sapratne Tev nav, Tu nemaz neskaties boksu, iespējams arī basketbolu nē. Tavas zināšanas ir personas kodos un boxrecā.