Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Briedis bija sparinga partneris gan man, gan Vitālijam, zinu, cik labs viņš ir"

Rolands Eliņš

Kļičko: "Briedis bija sparinga partneris gan man, gan Vitālijam, zinu, cik labs viņš ir"
Vladimirs Kļičko
Foto: WBSS

Uz Maira Brieža un Oleksandra Usika cīņu šovakar Arēnā Rīga ieradies arī boksa leģenda Vladimirs Kļičko, kurš pirms mača pauda cerību par Usika uzvaru, bet aicināja nenorakstīt Briedi, jo pats uz savas ādas izjutis viņa spējas ringā.

„Viņi ir īsti cīkstoņi,” ierodoties Arēnā Rīga, sacīja Vladimirs Kļičko sarunā ar Supersērijas mediju pārstāvi par Oleksandru Usiku un Mairi Briedi, šodienas lielās cīņas dalībniekiem, „un viņi abi ir super talantīgi sportisti. Protams, Oleksandrs ir olimpiskais čempions, viņam ir liela pieredze amatieru boksā, bet Briedis nav bokseris, kuru nenovērtēt.”

„Briedis ir bijušais sparinga partneris gan Vitālijam, gan man,” Kļičko atsaucās uz savu un brāļa iepriekšējo sadarbību ar Briedi. „Un tādēļ es zinu, cik labs viņš ir ringā. Līdz ar to šī cīņa būs izaicinājums abiem bokseriem.”

„Protams, es ceru, ka Oleksandram izdosies uzvarēt,” izteicās viens no visu laiku labākajiem smagsvariem, kurš savā boksera karjerā uzvarējis 64 no 69 cīņām. „Taču negrasos nenovērtēt Briedi, jo viņš cīnīsies savās mājās.”

41 gadu vecais Kļičko ir divkārtējais pasaules smagsvaru čempions, kurš šo titulu kopumā nosargāja vairāk nekā 4300 dienas, uzstādot pasaules rekordu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-01-28 01:51, pirms 7 gadiem
Visi raud Briedis zaudeja
Rekur ar Kļičko ir zaudejis

  +6 [+] [-]

, 2018-01-28 04:20, pirms 7 gadiem
satann rakstīja: Visi raud Briedis zaudeja
Rekur ar Kļičko ir zaudejis
Teorētisi, skatoties uz Usika spēu un potenciālu, šis zaudējums ir pieņemams. Nav kauns zaudēt pašam labākajam.

     [+] [-]

, 2018-01-28 12:26, pirms 7 gadiem
rihardilio rakstīja: Teorētisi, skatoties uz Usika spēu un potenciālu, šis zaudējums ir pieņemams. Nav kauns zaudēt pašam labākajam.
Tur jau tā lieta briedis ir labs , bet vēl labāks bija Usiks

  +1 [+] [-]

, 2018-01-28 22:39, pirms 7 gadiem
Cīņa bija uz niču. To vienu raundu, ko 2 no 3 tiesnešiem "nosvilpa" par labu Usikam... laikam jau piekrītu, laigan neesmu specs. Bet nu rēķiniet - tāpat 5 raundus, pēc tiesnešu skatījuma, uzvarēja Mairis, bet 7 Usiks. 3.tiesnesim likā 6:6. Tad par ko mēs runājam? Es ļoti ceru, ka šie 2 kungi atradīs kopsaucēju revanša mačam, bet tas, ko promoteri tam atradīs vajadzīgo kāpostu, es īsti nešaubos.