Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs uzstāda ultimātu Džošua, varētu cīnīties pret latvieša nokautēto Čaru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Fjūrijs uzstāda ultimātu Džošua, varētu cīnīties pret latvieša nokautēto Čaru
Taisons Fjūrijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

WBC smagsvaru čempions Taisons Fjūrijs uzstādījis ultimātu savam tautietim Entonijam Džošua šodien parakstīt līgumu par cīņas norisi. Džošua viņu ignorējot, Fjūrijs meklētu citu pretinieku, kas varētu būt latviešu boksera nokautētais Manuels Čars.

37 gadus vecais vācu smagsvars Manuels Čars iepriekšējās nedēļās bijis aktīvs sociālajos tīklos, aicinot WBC jostas īpašnieku Taisonu Fjūriju pārstāt izaicināt Entoniju Džošua, tā vietā cīnoties pret vācieti.

Uz izaicinājumu beidzot atbildējis arī Fjūrijs, kurš šodien savā ''Instagram'' kontā uzstādīja ultimātu Džošua: ''Ja viņš [Džošua] šodien neparakstīs līgumu, es cīnīšos pret tevi [Čaru]. Varēsi viņam parādīt, kā cīnās īsti vīri.''

Kā vēlāk precizēja pats Fjūrijs, viņš deva laiku parakstīt līgumu par 3. decembrī plānoto cīņu līdz šodienas pulksten 17:00 pēc Lielbritānijas laika, kas nu jau pagājis. ''Tas ir oficiāli. Laiks ir pagājis. Nekāds līgums nav parakstīts. Džošua viss ir beidzies,'' tālāk arī vairākkārt nolamājot savu tautieti ''Instagram'' teica Fjūrijs.

Čars, kuru 2015. gadā nokautēja latviešu bokseris Mairis Briedis, kopš 2017. gada beigām aizvadījis divas cīņas (2021. un 2022. gada maijā), abās pretinieku nokautējot.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2022-09-26 19:51, pirms 2 gadiem
Tajā laikā vēl bija latiš 🙈

     [+] [-]

, 2022-09-26 19:55, pirms 2 gadiem
Chars te iet pēc naudas. Jau 37 gadi un izredzes pret Fjūriju nav.

     [+] [-]

, 2022-09-26 21:56, pirms 2 gadiem
Pret Briedi būtu interesantāk.