Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Holifīlds: "Zaudēju pašpārliecinātības dēļ"

Četrkārtējais pasaules čempions boksā supersmagajā svarā, amerikānis Evanders Holifīlds, kurš drīzumā mēģinās izcīnīt savu piekto titulu cīņā pret WBO titula īpašnieku, krievu Sultanu Ibragimovu izteicies, ka iepriekšējie zaudējumi bija pārlieku lielas pašpārliecinātības dēļ.

Pēc Holifīlda vārdiem, zaudējumi tādiem bokseriem kā Krisam Bērdam, Džeimsam Toni un Lerijam Donaldam notikuši līdz galam nesadziedētā pleca savainojuma un pārāk lielās pašpārliecinātības dēļ. "Viņi patiesībā bija lieliski bokseri. Taču es ringā kāpu pilnīgā pārliecībā par saviem spēkiem, pat neskatoties uz pleca savainojumu," pastāstīja Holifīlds.

"Operāciju man veica vēl 2000. gadā. Pēc tās bija nepieciešams miers, taču neesmu tāds cilvēks, kurš sēdēs neko nedarot. Tagad, kad man ir veikta atkārtota operācija, jūtu, ka nekādi savainojumi man netraucēs sasniegt mērķi – atkal kļūt par absolūto čempionu supersmagajā svarā," piebilda Holifīlds.

Labus vārdus Holifīlds veltīja arī savam nākamajam pretiniekam Ibragimovam. "Kad novērtē savu pretinieku, tad, protams, tu skaties uz viņa meistarību. Tomēr skatīties vajag arī uz viņa dzīves vēsturi. Lūk, puisis no Krievijas, kurš uzaudzis nabadzīgā ģimenē, un lai sasniegtu to, kas viņam tagad ir, bija daudz un sūri jāstrādā. Ringā uzvar nevis bokseri, kuriem ir labāka meistarība, bet gan tādi, kuriem ir lielāka sirds. Un šim puisim, Ibragimovam, ir sirds. Tieši ar tādu bokseri vēlos cīnīties," teica Holifīlds.

Izmantotie resursi:
www.eastsideboxing.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-09-26 14:11, pirms 17 gadiem
Priekš boksera diezgan prātīgi izsakās!

     [+] [-]

, 2007-09-26 14:27, pirms 17 gadiem
lai uzvarētu ir jābūt tīģera acīm "eyes of tiger"

     [+] [-]

, 2007-09-26 16:03, pirms 17 gadiem
Tieshaam, Visai cieniijami vaardi ...

     [+] [-]

, 2007-09-27 00:25, pirms 17 gadiem
Pašpārliecinātība sportistam ir laba lieta,bet ja ir savainojums,tad ir grūti uzvarēt. Gan jau viss būs atkal labi un četrkārtējais PČ boksā Holifīlds izcīnīs savu piekto čempiona titulu. VEIKSMI!!!