Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pols Malinjadži kritizē Rikiju Hatonu

Jānis Pārums

Pols Malinjadži kritizē Rikiju Hatonu
Pols Malinjadži
Foto: AP

Pasaules čempions IBF versijā svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem itāļu izcelsmes amerikānis Pols Malinjadži kritizējis britu IBO pasaules čempionu Rikiju Hatonu, ar kuru aizvadīs cīņu šī gada 22. novembrī Lasvegasā.

Pēc Malinjadži (25-1, 5KO) vārdiem, Hatons (44-1, 31KO) ir pavisam vienkāršs bokseris, kurš savus panākumus guvis pateicoties tam, ka cīnījies pārkāpjot noteikumus, turklāt nereti Hatonam labvēlīgi bijuši arī tiesneši.

"Rikijs Hatons ir parasts bokseris un manā skatījumā visi viņa panākumi skaidrojami ar to, ka viņam ringā atļauts darīt visu, ko viņš vēlas," sacīja Malinjadži. "Puse viņa darbību balstītas uz noteikumu pārkāpumiem, taču uz to tiek pievērtas acis."

Malinjadži arī atcerējies, ka pēc cīņas ar Floidu Meivezeru junioru Hatons esot sūdzējies par tiesneša Džo Kortesa darbību. Amerikānis, savukārt uzskata, ka Hatons tajā cīņā pats pārkāpis noteikumus, visu laiku pieturot pretinieku.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru