Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Serrano ar nokautu saglabā WBC un WBO jostas, pievienojot kolekcijai arī IBO titulu

Emils Ozerinskis

Serrano ar nokautu saglabā WBC un WBO jostas, pievienojot kolekcijai arī IBO titulu
Trīs čempionjostu īpašniece Amanda Serrano. Foto: EPA/Scanpix

Puertoriko boksere Amanda Serrano, devītajā raundā nokautējot argentīnieti Danielu Rominu Bermudezu, apvienojusi savā īpašumā trīs no vadošo boksa organizāciju čempionu jostām sieviešu boksa federveitu svara kategorijā.

32 gadus vecā boksere Amanda Serrano (40-1-1, 30 KO) bija pārāka pār savu konkurenti Dnielu Rominu Bermudezu (29-4-3, 10 KO) katrā no cīņas elementiem. Serrano apliecināja savu, domājams, "smagākās" dūres īpašnieces statusu sieviešu boksā. Puertoriko sportiste bija ātrāka, atlētiskāka un veiklāka sitēja par savu konkurenti, devītajā raundā ar nejauku kreiso āķi pa ķermeni liekot argentīnietei izstāties no cīņas.


"Viņa bija izturīga. Viņa ir latina no Argentīnas. Zinām, ka argentīniešu sievietes ir sīkstas. Bijām gatavas desmit raundu cīņai, bet sanāca labs sitiens pa ķermeni," pēc uzvaras izteicās Serrano, paslavējot savu konkurenti.

Ar šo uzvaru Serrano saglabāja savā īpašumā WBC un WBO jostas, peivonojot savai kolekcijai arī vakanto IBO čempionjostu. Serrano gan norādīja, ka tas neesot viss: "Gribu būt neapstrīdēta čempione. Gribu būt pirmā, kas to paveikusi no Puertoriko. Nekas personīgs pret IBF un WBA čempionēm(attiecīgi dānieti Sāru Mahfaundu un kanādieti Jeļenu Mrdjenoviču), bet es gribu viņu jostas. Es gribu būt neapstrīdēta čempione, tādēļ arī viņām jānāk caur maini. Mums vajag vienai otru."

Amanda Serrano tiek uzskatīta par izteiktu favorīti potenciālajās cīņās pret pārējo jostu turētājām Sāru Mahfaundu (10-0, 3 KO) un Jeļenu Mrdjenoviču (41-10-2, 19 KO).

Izmantotie resursi:
https://www.badlefthook.com/