Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Koteļņiks: "Hatons lai mazliet pagaida"

Koteļņiks: "Hatons lai mazliet pagaida"
Andrejs Koteļņiks (pa labi)
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā WBA versijā svarā līdz 63.5 kilogramiem Andrejs Koteļņiks atzinis, ka labprāt tiktos ar Rikiju Hatonu, taču ne uzreiz – viņam ir iespēja pašam izvēlēties pretiniekus, tāpēc Hatons var mazliet pagaidīt.

eSports.lv jau ziņoja, ka nedēļas nogalē Koteļņiks pārspēja Gevinu Rīzu un pirmo reizi kļuva par pasaules čempionu.

"Par čempionu kļuvu, jo man bija pieredze, meistarība, laba sportiskā forma un biju koncentrējies – viss kopā," atzina Koteļņiks. "Apzināti uz nokautu 12. raundā negāju, taču, jutu, ka tas varētu izdoties. Viss notika pats no sevis. Neizjutu nekādu diskomfortu, ka jācīnās pretinieka līdzjutēju priekšā."

Jautāts par iespējamo cīņu ar šīs svara kategorijas labāko bokseri Rikiju Hatonu, Koteļņiks atbildēja: "Boksā, kā zināms, "kas maksā, tas pasūta mūziku". Šeit galvenokārt runa ir par naudu. Protams, es gribētu cīnīties ar Hatonu, taču tagad esmu čempions ļoti prestižā versijā un pats varu izlemt ar ko cīnīties, tāpēc Rikijs Hatons, lai vēl nedaudz pagaida."

Iepriekš izskanējušo informāciju, ka varētu tikties ar Žunioru Viteru, kam jau reiz zaudēja, ukraiņu bokseris noliedza: "Revanša maču izdomāja angļu žurnālisti. Pēc uzvaras pār Rīzu viņi man jautāja, ar ko es gribētu tikties – ar Hatonu vai Viteru. Es atbildēju, ka ar Hatonu, jo ar Viteru jau vienreiz cīnījos un zaudēju dēļ tiesnešiem."

Izmantotie resursi:
sports.ru


Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
1

Vailders: "Tiesnesis Usikam atņēma nokautu cīņā pret Fjūriju"

ASV bokseris Deontejs Vailders, bijušais ilggadējais pasaules smagsvaru čempions, sarunā ar medijiem pirms savas nedēļas nogalē gaidāmās cīņas pret Žileju Žangu dalījās viedoklī par maija vidū aizvadīto visu titulu apvienošanas cīņu starp Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju.
Oleksandrs Usiks. Foto:  Mikey Williams / Top Rank
4

Usiks pakāpjas uz pirmo vietu "The Ring" pasaules rangā

Prestižākais boksa rangu izdevums ''The Ring'' publicējis jaunāko pasaules boksa rangu, neņemot vērā svara kategorijas (pound for pound). Tajā pirmajā vietā ierindots ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.