Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko pieļauj atgriešanos ringā

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko pieļauj atgriešanos ringā
Vitālijs Kļičko un WBC prezidents Hosē Suleimans
Foto: fightnews.com

WBC goda čempions boksā smagajā svarā ukrainis Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO) atzinis, ka neizslēdz atgriešanos boksa ringā. Ukrainis pieļauj, ka varētu aizvadīt vēl vienu cīņu.

Šā brīža goda čempiona statuss ļauj viņam jebkurā laikā atgriezties ringā un cīnīties par čempiona titulu. Jau 2005.gadā, kad Kļičko pirmoreiz pameta boksu, ukrainim tika piešķirts tāds pats statuss, bet 2008.gadā viņš atgriezās un pēc uzvaras pār Semjuelu Pīteru kļuva par pilnvērtīgu WBC čempionu.

Kļičko, kurš šobrīd pilnībā pievērsies politiskajai karjerai (Vitālijs jau vairāk nekā gadu ir Ukrainas parlamenta deputāts – aut.), neizslēdz, ka vēlreiz varētu atgriezties ringā.

"Šobrīd es nevaru oficiāli apstiprināt, ka mana karjera ir galā. Pirms gandrīz desmit gadiem man bija četru gadu pauze, taču es atgriezos un atguvu čempiona titulu. WBC prezidents Hosē Suleimans man teorētiski devis iespēju to paveikt vēlreiz," atzina Kļičko.

Izmantotie resursi:
Boxing News

Slēpts komentārs: tads

  +1 [+] [-]

, 2013-12-25 22:20, pirms 11 gadiem
Pats tu esi klauns, tu redzi kádu labáku smagsvaru par viņu? Auna piere. Mož izei pret viņu kvai pasparingo. Komentēt ir viegli, laikam nekad neesi atrāvies pa ībli ja reiz ta mētājies ar vārdiem.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-25 22:30, pirms 11 gadiem
tads rakstīja: Klauns!!!!! Klauns kas musdienu boxu ir pataisījis par lielu cirku!!!
Dominējot, būtībā, visus pretiniekus, kuriem stājies pretī? Bokss jau vienmēr bijis kaut kas līdzīgs cirkam - divi cilvēki uz skatuves ar trosēm, sitot viens otru citu cilvēku izklaidei. Vitālija Kļičko gadījumā, viņš sitienus saņem ļoti maz, bet pretiniekus vienkārši piedauza līdz tie vairs nespēj turpināt vai cieš kaut kāda veida traumas. Saprotu, ka vidējam vērotājam tīkamāks ir vienkāršs mordobojs, bet nevajadzētu arī nenovērtēt viņa unikālos sasniegumus - reti kurš bijis spējīgs būt ne tikai biedējošs, bet arī respektēts čempions, kuru ciena gan par viņa sportiskajiem sasniegumiem, gan arī veidu, kā viņš tos ir sasniedzis un reprezentējis savu sporta veidu un tā augstāko titulu. Izcilība un džentlmeniskums (pat tik brutālā sporta veidā), tieši tāpēc viņš ir šī īpašā statusa cienīgs.