Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Pavliks: "Nebrīnīšos, ja Džonss pieveiks Kalzagi"

Pavliks: "Nebrīnīšos, ja Džonss pieveiks Kalzagi"
Kellijs Pavliks
Foto: AFP

Pasaules čempions WBO un WBC versijās vidējā svarā amerikānis Kellijs Pavliks atzinis, ka vēlas, lai Džo Kalzage uzvar cīņā ar Roju Džonsu junioru, taču nebūs pārsteigts, ja tas tomēr nenotiks.

"Es patiešām vēlos, lai Džo Kalzage uzvar cīņu pret Roju Džonsu junioru, jo es vēlos ar viņu cīnīties. Viņa tēvs dara visu iespējamo, lai mūsu cīņa nenotiktu. Ja runā par Kalzages cīņu ar Džonsu – nav nekā neiespējama. Es nebūšu pārsteigts, ja Džonss junioru vinnēs velsieti pēc punktiem. Tas patiešām nebūs nekāds brīnums," sacīja WBO un WBC pasaules čempions vidējā svarā Kellijs Pavliks.

Pats Kalzage izteicies, ka Pavliks grib uzspodrināt savu vārdu uz viņa rēķina. "Kad es vēlējos ar viņu cīnīties, viņš atteicās. Viņš divreiz atteicās ar mani cīnīties. Tagad viņš grib radīt sev papildu popularitāti uz mana vārda."

"Man ir 36 gadi un tūlīt jau būs 11. gadi kopš esmu pasaules čempions, bet šis puisis [Pavliks] tikai sāk. Mēs nevaram runāt par viņu kā par izcilu čempionu, jo viņam nav bijis dižu cīņu. Rojs Džonss juniors ir leģenda un tā ir atšķirība. Rojs ir nevis daudzsološs čempions, bet leģenda," piebilda Kalzage.

Jāpiebilst, ka Pavliks (34-0, 30KO) 18. oktobrī aizvadīs cīņu pret Bernardu Hopkinsu (48-5-1, 32KO), bet Kalzage (45-0, 32KO) ar Roju Džonsu junioru (52-4, 38KO) tiksies 8. novembrī. Neoficiāli izskanējis, ka Kalzages cīņa pret Džonsu būs pēdējā viņa karjerā.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com


, 2008-08-25 21:48, pirms 16 gadiem
nebrinishos , ja Kalzage TEV muti aizvers!!!
, 2008-08-25 21:56, pirms 16 gadiem
gan jau aizvērs
, 2008-08-25 23:30, pirms 16 gadiem
Kalzage pret Džonsu junioru-vot taa tik buus ciinja...
, 2008-08-26 10:53, pirms 16 gadiem
Uhhh, rudenī vairāki labi mači!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".