Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

De La Hoija grib noslēgt karjeru pret Kotto

Jānis Pārums

De La Hoija grib noslēgt karjeru pret Kotto
Leģendārais Oskars De La Hoija
Foto: AP

Slavenais amerikāņu bokseris Oskars De La Hoija, kurš iepriekš paziņoja, ka šogad vēlas aizvadīt trīs cīņas un pēc tam aiziet no boksa, atzinis, ka karjeras pēdējo cīņu grib aizvadīt decembrī pret Migelu Kotto (Puertoriko).

De La Hoija (38-5, 30KO) savulaik bijis pasaules čempions sešās dažādās svara kategorijās, bet Migels Kotto (32-0, 26KO) šobrīd ir pasaules čempions svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Pasaules Boksa asociācijas (WBA) versijā.

Divi De La Hoijas šīgada pretinieki jau ir zināmi – 5. maijā amerikānis cīnīsies pret Stīvu Forbsu (33-5, 9KO), bet 19. septembrī aizvadīs revanša cīņu pret Floidu Meivezeru (39-0, 25KO), kuram pirmajā cīņā, kas notiks 2007. gadā, zaudēja pēc punktiem. Tagad De La Hoijam atlicis izvēlēties pēdējo pretinieku savā karjerā un viņš vēlas, lai tas būtu Kotto.

"Neapšaubāmi, Migels Kotto ir viens no labākajiem bokseriem mūsu dienās un tā kā es vēlos beigt karjeru ar cīņu pret patiesi spēcīgu bokseri, Kotto būtu lielisks variants," sacīja Oskars De La Hoija.

Iepriekš De La Hoija savai sievai, kura dzimusi Puertoriko, solījis, ka nekad necīnīsies ar Puertoriko bokseriem, taču acīmredzot savu lomu nospēlēs nauda, ja cīņa ar Kotto patiešām notiks.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-25 14:04, pirms 16 gadiem
kādā sakarā?