Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Latvijas bokserēm veiksmīgas Lieldienas

Latvijas bokserēm veiksmīgas Lieldienas
Zane Briģe (pa labi) cīnās pret
Audroni Trukipuskati

Aizvadītā nedēļas nogale veiksmīga izrādījusies divām Latvijas profesionālajām bokserēm Zanei Briģei un Agnesei Božai, kuras izcīnīja pārliecinošas uzvaras turnīros Narvā (Igaunija) un Rīgā.

22. martā Igaunijas pilsētā Narvā profesionālā boksa turnīrā "Baltic king 2008" Latvijas boksere (svara kategorija - līdz 53.5 kg) Agnese Boža pārliecinoši pieveica Krievijas sportisti Lidiju Mitrofanovu, neatstājot nekādas cerības uz uzvaru nedz Krievijas pārstāvjiem, nedz Narvas publikai, kas vienbalsīgi bija Mitrofanovas pusē.

Tā bija Božas piektā uzvara profesionālajā boksa ringā. Domājams, ka šī bija viena no pēdējām Božas cīņām pirms titulcīņas. Narvas profesionālā boksā vakarā Agnese bija vienīgā no Latvijas pārstāvjiem, kura aizvadīja cīņu ar pozitīvu rezultātu.

23. martā Rīgā profesionālā cīņu turnīra "NPS Cup" ietvaros Zane Briģe (svara kategorija - līdz 79.6 kg) aizvadīja debiju profesionālā boksa ringā, ar tehnisku nokautu pieveicot lietuvieti Audroni Trukipuskati. Cīņa bija dinamiska un Briģe pārņēma iniciatīvu jau pirmajās cīņas sekundēs. Lietuviešu sportiste parādīja labu aizsardzību, bet nebija īpaši rezultatīva uzbrukumos.

Otrajā raundā Briģe aizvadīja dažus ļoti spēcīgus sitienus, pēc kuriem Lietuvas pārstāve kļuva ievērojami neaktīvāka. Trešajā raundā Briģe turpināja rezultatīvu sitienu sērijas, kas lika lietuviešu sekundantiem atteikties no cīņas tālāka turpinājuma.

Informāciju sagatavoja:
WFCA Baltic


, 2008-03-25 20:40, pirms 16 gadiem
nu ja..ka veiksmiigas lieldinas...nav jau olu,ko sasist...
, 2008-03-25 20:58, pirms 16 gadiem
Izsaku līdzjūtību par izdarīto izvēli, pievēršoties boksam.
, 2008-03-25 20:58, pirms 16 gadiem
Superlatvietes! Nemshu par miesassardzem!
, 2008-03-25 21:02, pirms 16 gadiem
piedodiet ja es jums liekos vecmodīgs vai aprobežots, bet man neliekas, ka bokss būtu sieviešu sporta veids
, 2008-03-25 21:17, pirms 16 gadiem
Jā man ar nepatīk un arī neliekas diez ko ētiski skatīties, kā divas sievietes dauza viena otrai galvu. Taču ja viņas to grib un viņām tas patīk, tad lai jau darbojās!
, 2008-03-25 22:18, pirms 16 gadiem
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".