Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tompsons nokautē Praisu, sagādājot viņam pirmo zaudējumu (+video)

Jānis Pārums

Tompsons nokautē Praisu, sagādājot viņam pirmo zaudējumu (+video)
Foto: PA

Aizvadītajā nedēļas nogalē pārsteidzošu zaudējumu savā profesionāļa karjerā piedzīvoja perspektīvais brits Deivids Praiss (15-1, 13KO), kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās amerikānim Tonijam Tompsonam (37-3, 25KO).

Pirmais raunds aizritēja diezgan piesardzīgi, bet otrajā aktivizējās abi bokseri, tostarp Tompsonam nācās izturēt arī Praisa sitienu sēriju raunda vidū. Tiesa, drīz pēc tam sekoja 41 gadu vecā amerikāņa atbilde – Tompsons ar spēcīgu sitienu no labās trāpīja Praisam auss apvidū un par 12 gadiem jaunākais brits nokrita uz ringa grīdas. Viņš gan spēja piecelties, taču ļoti grīļojās, tāpēc tiesnesis nolēma apturēt cīņu, par uzvarētāju ar tehnisko nokautu atzīstot Tompsonu.

Cīņa pret Praisu Tompsonam bija pirmā pēc zaudējuma Vladimiram Kļičko pagājušā gada jūlijā. Panākums pieredzējušajam amerikānim ļāva pakāpties uz septīto vietu boxrec.com rangā, kamēr Praiss noslīdējis uz 21.vietu.

Tompsons pēc cīņas atzinis, ka gatavs Praisam iespēju revanšēties, taču tikai tad, ja cīņa notiks ASV (šī cīņa notika Praisa dzimtenē Lielbritānijā – aut.) un amerikānim tiks piedāvāts labs honorārs.

Tompsons nokautē Praisu

  -1 [+] [-]

, 2013-02-25 12:49, pirms 11 gadiem
Arii Ali un Taisons medza izlaist sitienu. Nekas tads

  +3 [+] [-]

, 2013-02-25 13:47, pirms 11 gadiem
Vot eto dāāā.. oj, oj, oj =)) Komentētājs gāž

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 16:32, pirms 11 gadiem
Šis bij normāls pārsteigums arī man! Visa zāle uz kādām 5 min bija uz pauzes. Eurosport RU komentārs vispār parunāt nevarēja Tā iet kad domā, ka opi uzvarēs ar vieglu pastaigu.