Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko: "Esmu šokā par Sandersa nāvi"

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Esmu šokā par Sandersa nāvi"
Vitālijs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

WBC smagsvaru pasaules čempions boksā, ukrainis Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO) izteicis līdzjūtību aizvadītajā nedēļas nogalē bojā gājušajā Dienvidāfrikas boksera Korija Sandersa (42-4, 31KO) tuviniekiem.

"Mēs [ar brāli] esam šokā par negaidīto un traģisko Korija Sandersa nāvi," sacīja Vitālijs Kļičko. "Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei. Mēs atcerēsimies Koriju kā lielisku personību gan ringā, gan ārpus tā. Viņš bija izcils cīnītājs ar lielu sirdi, kas vienmēr pozitīvi reprezentēja sportu."

Jāpiebilst, ka 2003.gadā Sanderss pārsteidza boksa pasauli, divos raundos sakaujot Vitālija jaunāko brāli Vladimiru, tiesa, gadu vēlāk, Vitālijs revanšējās par brāļa sakāvi un pieveica Sandersu ar tehnisko nokautu astotajā raundā.

Sanderss aizsargājis meitu...

Jau ziņots, ka Sanderss kopā ar ģimenes locekļiem atzīmējis brāļadēla 21 gada jubileju, kad restorānā ielauzušies trīs bruņoti laupītāji. Bijušajam bokserim iešauts vēderā un rokā, bet astoņas stundas vēlāk viņš miris slimnīcā. Tagad kļuvis zināms, ka Sanderss aizstāvējis savu meitu, kuras virzienā raidītas lodes. Par to pastāstījusi Sandersa bijušā sieva, kura arī piedalījusies pasākumā.

Izmantotie resursi:
Boxing News