Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijam savainojums, cīņa pret Kļičko pārcelta

Jānis Pārums

Fjūrijam savainojums, cīņa pret Kļičko pārcelta
Vladimirs Kļičko un Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

IBO, WBO un WBA smagsvaru čempiona brita Taisons Fjūrija (25-0, 18KO) otrā cīņa pret ukraini Vladimiru Kļičko (64-4, 53KO) pārcelta no 9. jūlija uz vēlāku laiku. Par iemeslu tam kļuvis Fjūrija savainojums.

Britu boksera Taisons Fjūrijs guvis potītes savainojumu skrējiena laikā. Kļičko izteicis sarūgtinājumu, ka cīņa nenotiks paredzētajā datumā, tomēr vienlaikus piebildis, ka viņš tik un tā atgūs pērnā gada nogalē zaudētās čempiona jostas.

"Protams, ka esmu ļoti sarūgtināts, ka cīņa ir pārcelta. Man ļoti žēl manu līdzjutēju, kuri ar nepacietību gaidīja revanšu. Taču viens ir skaidrs – tas tikai nozīmē, ka es savas jostas atgūšu nedaudz vēlāk," sacīja ukraiņu smagsvars.

Pats Fjūrijs atklājis, ka trenēties nevarēs tuvākās sešas līdz septiņas nedēļas, bet pēc tam sekos rehabilitācijas periods. Tas nozīmē, ka revanša cīņa nenotiks ātrāk par šī gada oktobri. Precīzs datums tiks paziņots tuvākajā laikā. Sākotnēji cīņa bija ieplānota 9.jūlijā Mančestrā.

Jāatgādina, ka pērnā gada novembrī Kļičko negaidīti pēc punktiem zaudēja Fjūrijam, kurš tādējādi pārtrauca ukraiņa desmit gadu dominanci smagajā svarā un atņēma viņam IBO, IBF, WBO un WBA titulus. Atsakoties aizvadīt obligāto titula aizstāvēšanu Fjūrijs IBF titulu jau zaudējis (šobrīd tas pieder viņa tautietim Entonijam Džošua), taču pārējās joprojām ir britu boksera īpašumā.

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 00:01, pirms 8 gadiem
Fjūrijs saprata, ka ir baigās auzas. otreiz var tā nepaveikties.

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 00:07, pirms 8 gadiem
Tak dir*ana gan jau nekas nav un bail cīnīties !

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 00:14, pirms 8 gadiem
Cik ļoti ir jāsavaino potīte skrējiena laikā, lai pēctam izlaistu 6-7 nedēļas + rehabilitācija?

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 00:36, pirms 8 gadiem
Apkaunojums visam sporta veidam...labi zinot, ka Kļičko savā vecumā diez vai spēs noturēt vai vēlreiz sasniegt tādu formas pīķi kā šobrīd uz sarunāto datumu, gļēvi pārceļ cīņu....
Godīgi būtu jostu atdot Kļičko - ja tenisists gūs savainojumu, diez vai kāds pārcels Vimbldonas finālu
Slēpts komentārs: oxa

  +4 [+] [-]

, 2016-06-25 00:52, pirms 8 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Apkaunojums visam sporta veidam...labi zinot, ka Kļičko savā vecumā diez vai spēs noturēt vai vēlreiz sasniegt tādu formas pīķi kā šobrīd uz sarunāto datumu, gļēvi pārceļ cīņu....
Godīgi būtu jostu atdot Kļičko - ja tenisists gūs savainojumu, diez vai kāds pārcels Vimbldonas finālu
Pats Kļičko, pirms pirmās cīņas ar Fjūriju pārcēla cīņu savainojuma dēl.

     [+] [-]

, 2016-06-25 01:05, pirms 8 gadiem
ok, teātris baigais,
Visi saka, ka Kļīčko ir bailīgs un boksē neinteresanti. Es nepiekrītu, Kļičko ir augstākās klases čempions, tehnisks,talantīgs, Fjūrijs nē. vienreiz interesanti, bet ilgākā laika posmā pavisam nē.

     [+] [-]

, 2016-06-25 11:06, pirms 8 gadiem
Tas ir gandrīz 90% ka trauma kādam uzrodas, vnk dažas nedēļas pirms cīņas jūt ka nav optimālā/labā formā un vnk atrod iemeslus, OK ir kautkādas billdes
https://pbs.twimg.com/media/ClupJfg... https://pbs.twimg.com/media/ClupJgsXIAAZveT.jpg
Bet manuprāt varētu būt feiks, jo čalis uzbraojies un tiešām mīž ar KO dabūšanu. Klitchko raksta ka jostas pēc pāris nedēļām būs viņa, kāds var to kontekstu pareizi iztulkot? Tas nozīmē ka nav svarīgi, KAD, bet jostas būs viņa vai jostas viņam automatiski nāks atpakaļ ja cīņa tiks atcelta līguma rāmju dēļ?

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:44, pirms 8 gadiem
oxa rakstīja: Nevis gļēvi, bet speciali čakarē Kļičko, tāpat kā senāk pats Kļičko izvēlējās kad un ar ko cīnīsies, ta tagad to izbauda Fjurijs!

Fjurijs ir labais, un es ceru vēl daudzus gadus mūs priecēs!
Danunah tādam lumpenim jostas dot turēt.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 15:46, pirms 8 gadiem
Buhanka rakstīja: Cik ļoti ir jāsavaino potīte skrējiena laikā, lai pēctam izlaistu 6-7 nedēļas + rehabilitācija?
Nu kad savainosi- uzzināsi.