Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie bokseri dodas iekarot pasauli

Jānis Pārums

Latvijas jaunie bokseri dodas iekarot pasauli
Ralfs Vilcāns un Elvis Mihaiļenko

Šodien uz Armēnijas pilsētu Erevānu notiekošo pasaules jauniešu (U-18) čempionātu boksā dodas Latvijas komanda piecu bokseru sastāvā. Delegācijas vadītājs būs Andris Meirāns, bet treneri - Aleksandrs Sotņiks, Normunds Vārenbergs un savulaik labus panākumus guvušais Elvis Mihaiļenko.

Uz Erevānu dodas Dmitrijs Zaharovs (svara kategorijā līdz 49 kilogramiem), Sergejs Marčenko (līdz 60kg), Genādijs Merkulovs (līdz 64kg), Ņikita Ļifanovs (līdz 81kg) un Ralfs Vilcāns (līdz 91kg).

"Skaidrs, ka šis čempionāts būs daudzskaitlīgākais, jo jau tagad sasniegts dalībnieku rekordskaits - piedalīsies vismaz 500 bokseru no 70 pasaules valstīm," norādīja Elvis Mihaiļenko, kurš nopietnu konkurenci paredz arī savam audzēknim Ralfam Vilcānam. "Šobrīd mūsu svara kategorijā ir jau 12-13 bokseru, visi mums zināmi pēc uzvārdiem, bet līdz čempionāta sākumam domāju, ka būs aptuveni 20 bokseru. Būs nopietna konkurence."

Mihaiļenko uz savu audzēkni liek lietas cerības, tomēr konkrētas prognozes neizsaka: "Ralfs ir lieliskā sportiskā formā, esam padarījuši labu darbu. Pieaugušo turnīrā Tamperē (Somija) noboksēja līdzvērtīgi ar Polijas bokseri. Pēc pierakstiem, manuprāt, viņš būtu uzvarējis, bet pēc pogu sistēmas pārāks bija polis. Bija mums nometnes arī Daugavpilī un Jūrmalā, labi pastrādājām. Ar svaru problēmu Ralfam nav – viņš stabili turas savos 89 kilogramos."

Pats čempionāts sāksies gan tikai ceturtdien, 29.novembrī, kad būs bokseru svēršanās, izloze un pirmās cīņas. Nav izslēgts, ka jau pirmās sacensību dienas vakarā ringā vajadzēs iziet arī kādam no mūsu bokseriem.



  +2 [+] [-]

, 2012-11-25 13:25, pirms 12 gadiem
veiksmi