Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Promouters Hērns slavē Usiku un garantē lielisku atmosfēru Džošua un Usika cīņā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Promouters Hērns slavē Usiku un garantē lielisku atmosfēru Džošua un Usika cīņā
Entonijs Džošua. Foto: Matchroom Boxing

Jau šajā nedēļas nogalē norisināsies boksa smagsvaru cīņa starp Entoniju Džošua un Oleksandru Usiku. Džošua uz spēles liks trīs pasaules čempiona jostas. Cīņa sākums, visticamākais, būs naktī uz svētdienu.

Šī būs pirmā reize, kad ringā tiksies divi olimpiskie čempioni no vienām olimpiskajām spēlēm - Džošua 2012. gadā kļuva par olimpisko čempionu smagsvaros, kamēr Usiks tajā pašā olimpiādē triumfēja vienu svara kategoriju zemāk.

"Viņam [Entonijam Džošua] ir jāuzvar [Oleksandrs] Usiks, lai saglabātu iespējas kļūt par neapstrīdamo čempionu," portālam "Sky Sports" teica pazīstamais britu boksa promouters Edijs Hērns. "Džošua nebija plānojis atteikties no dueļa ar Usiku. Viņš nav tāda tipa cilvēks."

"Usiks noteikti ir starp pieciem labākajiem smagsvara bokseriem," Hērns turpināja. "Iespējams, ka labākais smagsvars pasaulē. Atskatoties uz to, kā citiem krūzeriem (pirmā smagā svara kategorijas bokseriem) veicās ar pāriešanu uz smagsvariem – Evanderam Holifīldam bija nepieciešamas pāris cīņas, lai cilvēki viņu uzskatītu par draudu smagsvaru kategorijā.

Usiks smagsvaros ir cīnījies ar Čazu Viterspūnu un Deriku Čisoru. Cilvēki vēl nav pārliecināti, vai Usiks var būt čempions smagsvaros. Es ceru, ka nē, lai gan iespējas ir. Šī būs lieliska cīņa arī no psiholoģiskā viedokļa. Usiks šajā ziņā ir patiešām biedējošs. Viņam ir lieliskas prasmes. Džošua vēlas cīņā nodemonstrēt savu meistarību un brutalitāti."

Hērns arī izteicās, ka šī cīņa būs lieliska, jo tā notiks Anglijas futbola kluba "Tottenham" stadionā un to vēros vairāk nekā 60 tūkstoši cilvēku: "Ticiet man – abi bokseri būs šokā par atmosfēru stadionā, par troksni un izrādi kopumā. Es pats esmu ļoti satraukts, domāju, ka tas būs patiešām neticami. Būs interesanti pavērot, kā Usiks reaģēs, kad Džošua sitienu pavadīs 60 tūkstošu cilvēku aovācijas."

Džošua savā profesionāļa karjerā uzvarējis 24 cīņās no 25, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret Endiju Ruisu, kuram pēc tam pārliecinoši revanšējās un atguva čempiona jostas, bet Usiks joprojām ir nepārspēts profesionālajā boksā, kurā izcīnījis 18 uzvaras 18 cīņās un apvienojis visas četras čempiona jostas pirmā smagā svara divīzijā, pie reizes sarūpējot vienīgo karjeras zaudējumu Mairim Briedim. Pēc tam Usiks pacēlās uz smagsvariem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...
https://www.bbc.com/sport/boxing/58...

     [+] [-]

, 2021-09-23 13:46, pirms 3 gadiem
Jātur īkški par Džošua. Ja Usiks vinnēs, mums neredzēt Brieža revanšu ar Usiku kā savas ausis.

     [+] [-]

, 2021-09-23 14:31, pirms 3 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Jātur īkški par Džošua. Ja Usiks vinnēs, mums neredzēt Brieža revanšu ar Usiku kā savas ausis.
Pat ja Usiks zaudēs, šādu cīņi tāpat neredzēsi.

     [+] [-]

, 2021-09-23 22:25, pirms 3 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pat ja Usiks zaudēs, šādu cīņi tāpat neredzēsi.
Abos gadījumos šī cīņa ir iespējama. Visi atceras pirmo cīņu, kur pirmos 4 raundus Briedis dzenāja pasaules un Olimpisko čempi kā sienāzi. Žēl ka traumas neļāva neko vairāk un malacis, ka izturēja līdz galam jo treneri jau gribēja viņu ņemt nost pēc 6. raunda.

     [+] [-]

, 2021-09-24 05:36, pirms 3 gadiem
left_hook rakstīja: Abos gadījumos šī cīņa ir iespējama. Visi atceras pirmo cīņu, kur pirmos 4 raundus Briedis dzenāja pasaules un Olimpisko čempi kā sienāzi. Žēl ka traumas neļāva neko vairāk un malacis, ka izturēja līdz galam jo treneri jau gribēja viņu ņemt nost pēc 6. raunda.
Beidz dzīvot pagātnē. Briedis to cīņu zaudēja un Usikam atkārtota cīņa nav interesanta.
Kapēc lai Usiks piekristu, ja var boksēties pret TOP supersmagsvariem?