Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzages un Džonsa cīņa – ASV nevis Velsā?

Jānis Pārums

Kalzages un Džonsa cīņa – ASV nevis Velsā?
Kalzage kopā ar "Miss America 2007"
Reičelu Smitu. Foto: AFP

Velsieša Džo Kalzages un amerikāņu boksera Roja Džonsa juniora iespējamā cīņa varētu notiks Lasvegasā (ASV), nevis Kārdifā (Velsa), kā tika plānots sākotnēji, paziņojis Frenks Vorens.

Kalzages promouters Vorens atklājis, ka pastāv diezgan liela iespējamība, ka 15. novembrī cīņa notiks Lasvegasā.

Vorens skaidro, ka "Millenium" stadions Kārdifā, kur iepriekš bija plānota Kalzages (45-0, 32KO) cīņa, 15. novembrī būs aizņemts, jo tur sacentīsies Velsas un Kanādas regbisti.

Frenks Vorens arī uzsvēris, ka cīņas nosacījumus diktēs Kalzages nevis Džonsa juniora (52-4, 38KO) pārstāvji: "Kas, galu galā, šobrīd ir leģenda? Mēs daudzus gadus skrējām pakaļ Džonsam un Hopkinsam, mēģinot panākt cīņu, bet tagad, mums par lielu prieku, viņi cenšas dabūt rokā mūs. Mēs smejamies par tiem, kas izsmēja Džo. Mums ir izvēle un ja Rojs Džonss juniors grib cīnīties ar Kalzagi, viņam nāksies piekrist mūsu nosacījumiem."

Izmantotie resursi:
boxrec.com
sports.ru