Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Ja Vailderam būs iespēja cīnīties par WBC jostu, tad bokss ir korumpēts"

Jānis Pārums

Fjūrijs: "Ja Vailderam būs iespēja cīnīties par WBC jostu, tad bokss ir korumpēts"
Taisons Fjurijs
Foto: dailymail.co.uk

Pēc tam, kad Vitālijs Kļičko (45-2, 41KO) paziņojis par boksera karjeras beigām un atbrīvojis WBC smagsvaru titulu, starp titula pretendentiem sākusies vārdu apmaiņa, kurš tad galu galā ir pelnījis cīnīties par vakanto jostu.

Kā zināms, WBC paziņoja, ka par titulu cīnīsies obligātais titula pretendents Bermeins Stiverns (23-1-1, 20KO) un Kriss Areola (36-3, 31KO), kuri ieņem pirmās divas pozīcijas WBC rangā. Tiesa, ja abiem neizdosies vienoties, iespēja aizvadīt titulcīņu var rasties reitinga trešajam numuram Deontajam Vailderam (30-0, 30KO). Ar to gan mierā nav brits Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO), kurš pērn, pieveicot Kevinu Džonsonu, kļuva par titula pretendentu. Te gan jāpiebilst, ka WBC rangā Fjūrijs šobrīd ir vairs tikai astotais, kamēr portāla boxrec.com kopējā smagsvaru listē - ceturtais, turklāt apsteidzot gan Stivernu un Areolu, gan Vailderu.

"Deontajs Vailders grasās tikt pie titulcīņas, ja nu kaut kas neizdosies [Stivernam un Areolam]. Ja viņš tiešām iegūs iespēju cīnīties par WBC jostu, tas nozīmē, ka bokss ir korumpēts," paziņoja Fjūrijs. "Viņš joprojām ir nekas. Vailders savu pēdējo cīņu aizvadīja pret Nikolaju Firtu, kuru es sakāvu pirms trīs gadiem. Savā 30.cīņā viņš boksējas ar pretinieku, kuru es uzvarēju savā 12.cīņā."

"Kāpēc viņš titulcīņu ir pelnījis vairāk nekā es, ja nav ieguvis titula pretendenta vietu? Viņš uzvarēja lielu daudzumu vārguļu, un tagad viņš vēlas cīnīties par čempiona jostu. Tikai Areola, Stiverns un es esam kļuvuši par titula pretendentiem, tāpēc tikai diviem no mums trim ir tiesības cīnīties par titulu," norādīja britu bokseris.

Jāpiebilst, ka Stiverns un Areola šogad aprīlī jau cīnījās un Stiverns izcīnīja uzvaru pēc punktiem. Abu bokseru otrās cīņas vieta un laiks pagaidām nav zināmi.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  -1 [+] [-]

, 2013-12-22 15:16, pirms 11 gadiem
"Tikai Areola, Stiverns un es esam kļuvuši par titula pretendentiem, tāpēc tikai diviem no mums trim ir tiesības cīnīties par titulu," norādīja britu bokseris."

tiesi tapec, ka Boksa ringaa var iziet tikai divi bokseri, nevis tris.... tads merkakis. Pasam vispar neviena nopietna cina nav bijusi, un visaas kuraas ir piedalijies ir izskatijies vienkarsi tizli.

     [+] [-]

, 2013-12-22 19:12, pirms 11 gadiem
chisoru vinjs vineeja tak ,neteikshu ka vinjs ir mazais beerns ,chisora pret klitcko 12 roundus nostaaveeja ,furijs ir cigaaneens vinji visi runaa daudz un bokseeties arii maak ,man vinjs nepatiik bet labpraaat redzeetu vinja un vaildera ciinju

     [+] [-]

, 2013-12-23 11:18, pirms 11 gadiem
Fjurijs var piesist Klicko , jo ir traks!