Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks Džošua zaudējumu skaidro ar problēmām kāju darbībā

Andris Liepa
Andris Liepa

Usiks Džošua zaudējumu skaidro ar problēmām kāju darbībā
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Ukraiņu boksa zvaigzne un čempions Oleksandrs Usiks intervijā "YouTube" kontam "Boxing King Media" nosauca iemeslu, kāpēc, viņaprāt, Entonijs Džošua aizvadītajā cīņā pret Danielu Dubuā cieta neveiksmi.

Džošua cīņā par Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu smagā svara kategorijā, ar piektā raunda nokautu piekāpās tautietim Danielam Dubuā. Viņš cīņas gaitā arī trīs reizes tika nosūtīts nokdaunā.

Usiks ringā ir kāpis ar abiem bokseriem, tāpēc viņam tika uzdots jautājums par Dubuā spēku. Viņš atzina, ka par šādu cīņas iznākumu nav pārsteigts, jo “tāds esot bokss”, tomēr ukraiņu bokseris arī izcēla Džošua vājību, kas britu bokserim maksājusi dārgi. Viņš uzsvēra, ka Džošua aizsardzībā mēģina atliekties atpakaļ un no sitiena izvairīties ar ķermeņa virsdaļas kustināšanu.

“Tas ir bīstami. Ja vēlies atkāpties atpakaļ, izmanto kājas, nevis atliecies. Atliekšanās ir bīstama, kā jau mēs to redzējām,” sacīja Usiks.

Savas pārdomas par cīņu izteica arī Usika promotieris Aleksandrs Krasjuks: “Kāju darbība bija problēma. Mentalitāte bija problēma. Viss bija problēma. Es redzēju vīru, kuram ir Džošua seja, bet pavisam citas “iekšas”. Viņš neizskatījās tā, kā bijām gaidījuši. Vai jūs redzējāt viņa labo roku? Tā atradās pie viņa krūtīm un pacelts bija arī žoklis. Tā ir pasaka katram bokserim, ne tikai Dubuā.”

Jautāts par potenciālo cīņu pret Dubuā pēc dueļa pret Fjūriju, Usiks atzina, ka tik tālu vēl nedomā. Viņš arī šajā cīņu vakarā esot saticis savu nākamo pretinieku, bet abu boksa zvaigžņu tikšanās bijusi draudzīga.

“Viņš ir mans draugs, alkatīgais puncis. Viņš man ir kā brālis,” ar smaidu sacīja ukraiņu bokseris.

37 gadus vecais Usiks revanša cīņu pret Taisonu Fjūriju aizvadīs 21. decembrī. Abu bokseru pirmais duelis noslēdzās ar Usika uzvaru pēc dalīta tiesnešu lēmuma.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=Xdu...

     [+] [-]

, 10:56, pirms stundas
Džošua bija problēmas ar visa ķermeņa darbību, tai skaitā rokām. Bet arī par kājām fakts.