Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usika plāns līdz karjeras beigām: Fjūrijs, Kanelo un Kijivas stadions

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Usika plāns līdz karjeras beigām: Fjūrijs, Kanelo un Kijivas stadions
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

WBA, WBO un IBF smagsvaru čempions Oleksandrs Usiks (20-0, 13 KO), kurš šovasar nosargāja savus titulus revanša duelī pret Entoniju Džošua, izteicies, ka boksera karjerā vēlas aizvadīt vēl trīs cīņas - dueļus pret Taisonu Fjūriju, Kanelo Alvaresu, kā arī noslēguma cīņu Ukrainā.

"Savā top formā varu aizvadīt vēl, maksimums, trīs cīņas," intervijā savā "YouTube" kanālā izteicās Oleksandrs Usiks, apstiprinot, ka pēc tam kāršot cimdus uz nagliņas. 35 gadus vecais ukraiņu bokseris savā karjerā izcīnījis visus nozīmīgākos titulus krūzeru svara kategorijā, bet pērn pirmajā duelī ar Džošua izcīnīja arī trīs smagsvaru čempiona jostas.

Pēc uzvaras Usika un Džošua otrajā cīņā, kas pirms mēneša risinājās Saūda Arābijā, ukrainis darīja zināmu, ka vēlas savākt pilnu titulu komplektu, izaicinot WBC smagsvaru čempionu Taisonu Fjūriju. Savā atlikušo trīs cīņu plānā Usiks kā pirmo minēja tieši Fjūriju, bet kā nākamā sekoja cita boksa superzvaigzne - IBF, WBA, WBO un WBC otrā vidējā svara (76,2 kg) čempions Sauls "Kanelo" Alvaress. Karjerai likt punktu Usiks vēlas ar noslēdzošo cīņu Kijivas Olimpiskajā stadionā, taču konkrētu pretinieku neminēja.

Krietni zemākā svara kategorijā esošais Kanelo jau iepriekš izteicies, ka būtu gatavs cīņai ar Usiku pakāpties uz smagsvariem, un ukraiņu smagsvars apstiprināja, ka būtu atvērts šādam duelim. "Viņš gribēja cīnīties ar mani. Tā būtu dīvaina cīņa, taču to es būtu gatavs darīt tikai, lai nopelnītu naudu. Kāpēc ne? Bet tas gan būtu tīri naudas dēļ," skaidroja Usiks. Pirms savas iepriekšējās cīņas smagscaru čempions svēra 100,5 kilogramus.

Apbusēju interesi par savstarpēju cīņu jau izrādījuši gan Usiks, gan Fjūrijs, taču britu smagsvara sakarā pie apvāršņa šomēnes parādījusies cita opcija nākamajam iznācienam ringā. Usiks iepriekš izteicies, ka līdz gada beigām cīņu aizvadīt nebūs gatavs, un Fjūrijs uz cīņu līdz gadumijai izaicinājis jau minēto Džošua, kurš arī sniedzis savu piekrišanu.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-22 16:47, pirms 2 gadiem
Brieža plāns līdz karjeras beigām: Saeima, vēl viens Džeika Pola tetovējums un sava Super Mario spēle.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-22 17:13, pirms 2 gadiem
Pumalv rakstīja: Brieža plāns līdz karjeras beigām: Saeima, vēl viens Džeika Pola tetovējums un sava Super Mario spēle.
Tam čalītim ne tuvu nespīd saeima! No Usika pa tāfeli dabūja, tagad no visiem letiņu vēlētājiem atrausies!

     [+] [-]

, 2022-09-22 17:29, pirms 2 gadiem
tikmēr Meivezers saka, ka gribot uzboksēt ar McGregoru atkal, kamēr īrs pasaka, ka negrib.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-22 17:40, pirms 2 gadiem
Smagcars Usiks! 💪

  -1 [+] [-]

, 2022-09-22 18:14, pirms 2 gadiem
Slīpais rakstīja: Tam čalītim ne tuvu nespīd saeima! No Usika pa tāfeli dabūja, tagad no visiem letiņu vēlētājiem atrausies!
Cerams, ka tā arī notiks.

     [+] [-]

, 2022-09-22 18:42, pirms 2 gadiem
Slīpais rakstīja: Tam čalītim ne tuvu nespīd saeima! No Usika pa tāfeli dabūja, tagad no visiem letiņu vēlētājiem atrausies!
Tikai ir šaubas, vai Saskaņas vēlētāji būs tik gudri, lai viņu izsvītrotu.

     [+] [-]

, 2022-09-22 20:27, pirms 2 gadiem
Şahin rakstīja: Tikai ir šaubas, vai Saskaņas vēlētāji būs tik gudri, lai viņu izsvītrotu.
nu tie nu galīgi nav gudri, tas kā bankā.

     [+] [-]

, 2022-09-23 09:04, pirms 2 gadiem
Kijivas vai tomēr Hijivas stadions?