Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkina treneris: "Izskatās, ka Alvaress nav meksikānis..."

Jānis Pārums

Golovkina treneris: "Izskatās, ka Alvaress nav meksikānis..."
Ābels Sančess un Genādijs Golovkins
Foto: Will Hart/HBO

Kazahu vidējā svara boksera Genādija Golovkina (35-0, 32KO) treneris Ābels Sančess veltījis kritiku meksikāņu bokserim Saulam Alvaresam (47-1-1, 33KO), kurš pēc Sančesa domām izvairās no cīņas ar Golovkinu.

"Izskatās, ka Alvaress nav meksikānis... Viņš ir norijis savus vārdus. Zināju, ka cīņa pret viņu septembrī nebūs, jo Alvaress nav cilvēks, kas tur savu vārdu. Man šķiet, ka viņš tiešām nav meksikānis, jo īsti meksikāņu bokseri par saviem vārdiem atbild ar dūrēm ringā. Alvaress to nedarīja," sacīja Sančess.

"Alvaresam jābeidz muldēt, un jādara tas, ko darījuši citi izcili meksikāņu bokseri," norādīja treneris. "Viņam jāparāda, ko viņš spēj ne vārdos, bet darbos, ar dūrēm. Kā to darījuši Hulio Sezars Čavess, Rubens Olivaress un Salvadors Sančess."

Kritiski par Alvaresu izteicies arī pats Golovkins, uzsverot, ka negrasās nevienam skraidīt pakaļ: "Vienīgais, ko vēlos – cīnīties pret labākajiem bokseriem pasaulē. Diemžēl tikai nedaudziem no viņiem pietiek drosmes cīnīties ar mani. Domāju, ka man ir palikuši divi, maksimums trīs gadi boksā, tāpēc man nav laika uz kādu gaidīt. Alvaress? Cienu tikai tos bokserus, kuriem pietiek drosmes parakstīt līgumu cīņai pret mani."

Jāatgādina, ka IBO, IBF, WBC un WBA čempionam svarā līdz 72.6 kilogramiem Golovkinam 10.septembrī Londonā (Lielbritānija) ieplānota cīņa pret britu Kellu Brūku (36-0, 25KO), bet Alvaress nedēļu vēlāk Ārlingtonā (ASV) cīnīsies pret WBO čempionu svarā līdz 69.9 kilogramiem Laiemu Smitu (23-0-1, 13KO).

Iepriekš Golovkina un Alvaresa pārstāvjiem bija pārrunas par iespējamo cīņu, cerot to aizvadīt septembrī, taču vienoties par to neizdevās. Tiesa, Golovkina promouters Toms Leflers pirms kāda laika atzina, ka cer, ka cīņa notiks 2017.gadā, uzsverot, ka tā ir šobrīd gaidītākā cīņa boksā.

     [+] [-]

, 2016-08-22 23:31, pirms 8 gadiem
Is he a MexiCAN, or a MexiCAN'T??

     [+] [-]

, 2016-08-23 12:12, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Is he a MexiCAN, or a MexiCAN'T??
mexiCUNT