Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Puļeva nākamais pretinieks, visticamāk, būs Tompsons

Jānis Pārums

Puļeva nākamais pretinieks, visticamāk, būs Tompsons
Kubrats Puļevs
Foto: sportbox.ru

Portāla boxrec.com smagsvaru ranga trešais numurs, bulgārs Kubrats Puļevs (17-0, 9KO) nākamo cīņu varētu aizvadīt pret pieredzējušo amerikāni Toniju Tompsonu (38-3, 26KO).

Portāls fightnews.com norāda, ka 32 gadus vecā Puļeva nākamo pretinieku visticamāk kļūs pieredzējušais amerikāņu smagsvars Tonijs Tompsons, kuram šī gada nogalē apritēs jau 42 gadi. Neskatoties uz bokserim cienījamo vecumu Tompsons šogad divreiz pēc kārtas nokautēja vienu no britu perspektīvākajiem bokseriem Deividu Praisu (15-2, 13KO), lai gan pirms abām cīņām nebija favorīta statusā.

Puļeva un Tompsona pārstāvji jau vienojušies par līguma detaļām un pavisam drīz par cīņu paziņos arī oficiāli. Paredzams, ka Puļeva un Tompsona cīņa notiks 24. augustā vai 14.septembrī Vācijā, un bokseri cīnīsies par IBF obligātā titula pretendenta statusu.

Šobrīd IBF čempions ir Vladimirs Kļičko, kura rēķinā ir arī IBO, WBO un WBA čempiona jostas. Tompsons jau divreiz ir cīnījies ar Kļičko un abas reizes piedzīvojis zaudējumus ar nokautu, attiecīgi, vienpadsmitajā un sestajā raundā. Puļevs pēdējās divās cīņās 11.raundā nokautējis ukraini Aleksandru Dimitrenko (34-2, 21KO) un baltkrievu Aleksandru Ustinovu (27-1, 21KO), kuram tas bija pirmais zaudējums karjerā.

Izmantotie resursi:
Boxing News & Results updated 24/7 - Fightnews

     [+] [-]

, 2013-07-23 20:46, pirms 11 gadiem
čgajeva dubultnieks