Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Man ir kauns par zaudējumu, bet revanša cīņā pret Fjūriju rezultāts būs cits"

Jānis Pārums

Kļičko: "Man ir kauns par zaudējumu, bet revanša cīņā pret Fjūriju rezultāts būs cits"
Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Bijušais smagsvaru pasaules čempions ukrainis Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) atzinis, ka izjūt kaunu par zaudējumu britam Taisonam Fjūrijam (26-0, 16KO), vienlaikus solot, ka revanša cīņā rezultāts būs cits.

Jāatgādina, ka pērnā gada novembrī Kļičko negaidīti pēc punktiem zaudēja Fjūrijam, kurš tādējādi pārtrauca ukraiņa desmit gadu dominanci smagajā svarā un atņēma viņam IBO, IBF, WBO un WBA titulus. Atsakoties aizvadīt obligāto titula aizstāvēšanu Fjūrijs IBF titulu jau zaudējis (šobrīd tas pieder viņa tautietim Entonijam Džošua), taču pārējās joprojām ir britu boksera īpašumā. 9.jūlijā Kļičko un Fjūrija revanša cīņā ukrainim būs iespējas tās atgūt, ko viņš arī sola paveikt.

"Man ir kauns, ka iepriekšējā cīņā pret Fjūriju pieļāvu kļūdu un piedzīvoju zaudējumu. Fjūrijs nav tas čempions, kuram līdzināties un ar kuru lepoties. Man jāizpilda sava misija. Visiem jāredz šī cīņa, tā nebūs pirmās cīņas atkārtojums," sacīja Kļičko.

"Nodarbojos ar sportu jau 26 gadus, bet nevaru sūdzēties par veselību. Joprojām esmu konkurētspējīgs visaugstākajā līmenī," piebilda ukraiņu bokseris. "Man ir 40 gadi, bet jūtos brīnišķīgi."

Kļičko arī norādīja, ka viņš izbauda jauno pieredzi: "Pieļāvu kļūdu un zaudēju titulu, bet tagad esmu mainījis arī savu attieksmi. Tagad esmu pretendents – tas, kuram ir jāuzvar! Tagad man jāizcīna tituliņ nevis jānosargā tie. Ar nepacietību gaidu cīņu. Nebaidos un apzinos visus riskus, bet, ja godīgi, šobrīd izbaudu mirkli."

"Tas ir pārbaudījums, bet man patīk izaicinājumi. Kā jau esmu teicis, daudz kas revanša cīņā atšķirsies, un svarīgākais, ka atšķirīgs būs arī rezultāts. Gala rezultāts būs cits, čempions būs cits," noslēdza Kļičko.

Izmantotie resursi:
Boxing News - Новости бокса

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-22 23:38, pirms 8 gadiem
Ja Kličko nebūs sparingojis ar līdzīga tipa dejotāju, kas visu laiku atkāpjas, tad baidos ar iešanu virsū ne viss izdosies, jo Fjūrijs ar domāju skauto kā var pārsteigt šo. Esu par K bet Fjūrijs pārāk labi izskatījās cīņā

     [+] [-]

, 2016-05-23 09:12, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ja Kličko nebūs sparingojis ar līdzīga tipa dejotāju, kas visu laiku atkāpjas, tad baidos ar iešanu virsū ne viss izdosies, jo Fjūrijs ar domāju skauto kā var pārsteigt šo. Esu par K bet Fjūrijs pārāk labi izskatījās cīņā
beidz murgot!

     [+] [-]

, 2016-05-23 23:02, pirms 8 gadiem
Klicko kardinali jamaina taktika, jo iepriekseja matcha neredzeju pat mistisku iespeju aizkerties aiz uzvaras

     [+] [-]

, 2016-05-25 11:56, pirms 8 gadiem
britiw_h-side rakstīja: Klicko kardinali jamaina taktika, jo iepriekseja matcha neredzeju pat mistisku iespeju aizkerties aiz uzvaras
Klicko jāsit pa ķermeni nevis jākliņco Fjurijs, vispār vairāk sitienus vajag izdarīt un aktīvākam jābūt