Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kotto nokautē un iegūst vakanto titulu

Jānis Pārums

Kotto nokautē un iegūst vakanto titulu
Migels Kotto
Foto: AFP

Svētdienas rītā (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisinājās cīņa par vakanto WBO titulu pusvidējā (līdz 66.7kg) svarā. Puertoriko bokseris Migels Kotto piektajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja britu Maiklu Dženingsu, iegūstot titulu savā īpašumā.

Kotto jau no cīņas pirmajām sekundēm aktīvi uzbruka, līdz ar to Dženingsam nācās pielikt gana pūļu, lai aizsargātos un nepieļautu tuvcīņu, kurā Kotto ir īpaši spēcīgs. Ceturtajā raundā Puertoriko bokseris divreiz aizsūtīja britu nokdaunā, taču tas spēja piecelties un turpināt cīņu. Tomēr piektais raunds izrādījās pēdējais – Dženingss vēlreiz piedzīvoja nokdaunu un piecēlās tikai tad, kad tiesnesis jau bija aizskaitījis līdz deviņi. Tiesnesis nolēma apturēt cīņu un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu paziņot Kotto.

Šī bija Kotto 33 uzvara 34 cīņās (33-1, 27KO). Vienīgo neveiksmi viņš piedzīvoja pērn, kad savā priekšpēdējā cīņā ar tehnisko nokautu piekāpās Antonio Margarito (37-6, 27KO). Dženingsa karjeras bilance pēc zaudējuma Kotto – 34 uzvaras un divi zaudējumi (34-2, 16KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja