Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Volkovs titulcīņā pieveic Zuti, kurš pēc tam agresīvi metas skatītāju rindās

Rolands Eliņš

Volkovs titulcīņā pieveic Zuti, kurš pēc tam agresīvi metas skatītāju rindās
Kristaps Zutis un Milans Volkovs vakardien svēršanās ceremonijā. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing

Šovakar "Arēnā Rīga" notika "LNK Fight Night 20", kur galvenajā cīņā Milans Volkovs pēc punktiem pieveica Kristapu Zuti un kļuva par Latvijas čempionu smagsvaros. Savukārt Zutis pēc pēdējā raunda agresīvi ieskrēja skatītāju rindās, kur izcēlās asumi.

Milans Volkovs (8-2-2) izcīnīja pārliecinošu uzvaru pēc punktiem, iegūstot Latvijas čempiona titulu smagsvaros. Volkovs kontrolēja cīņas gaitu un vairākkārt bija tuvu pretinieka nosūtīšanai nokdaunā, taču Kristaps Zutis (7-3-2) izturēja un sagaidīja cīņas beigas kājās.

Šeit radās neskaidrība par cīņas garumu, jo bija paredzēta sešu raundu cīņa, un pēc ceturtā raunda ringā devās arī dāma, kas signalizēja par piektā raunda sākumu, taču cīņa tomēr neturpinājās un tika sagaidīts tiesnešu vērtējums par labu Volkovam.

Pirms tam gan izcēlās ar boksu nesaistīts incidents, kad Zutis, kuram tieši tobrīd tika noņemti cimdi, pēkšņi no ringa ieskrēja skatītāju rindās, kur izcēlās asumi. Interesantā kārtā tiesnešus un cīņas organizētājus tas īpaši nesatrauca un nekāda reakcija nesekoja, un Zutis pēc tam mierīgi sagaidīja tiesnešu vērtējumu ringā, attiecīgi arī nekāda sīkāka informācija pagaidām netika sniegta.

Vēl šajā cīņu vakarā pie uzvaras tika Francis Rozentāls (8-0-1), kurš pēc punktiem četru raunda cīņā pieveica sīvu pretestību izrādījušo Juri Zundovski (4-2).

Cīņā par Latvijas čempiona titulu otrajā pusvidējā svara kategorijā Emīls Špīss (7-1) pēc punktiem pieveica Ivanu Levicki (35-38), kamēr Artjoms Ramlavs (15-1) ļoti pārliecinoši sakāva tanzānieti Isu Nampepeči (33-12-6). Šajā cīņu vakarā pie uzvaras tika arī Ralfs Vilcāns.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-21 23:51, pirms 2 gadiem
Pec4r vnk atteicas no cinas un viss

  +8 [+] [-]

, 2022-05-21 23:54, pirms 2 gadiem
Zuti tak jāsūta uz psiheni ārstēties 😡🤮

     [+] [-]

, 2022-05-22 00:07, pirms 2 gadiem
Kā Vesenokam gāja?

  -1 [+] [-]

, 2022-05-22 00:24, pirms 2 gadiem
Šitiem šovmeņiem ar sportu un sacensībām ir maza saistība,vai precīzāk..vispār nekāda!Zuti ar Puči vienā maisā pie sporta kaitētājiem!

  -1 [+] [-]

, 2022-05-22 02:04, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Šitiem šovmeņiem ar sportu un sacensībām ir maza saistība,vai precīzāk..vispār nekāda!Zuti ar Puči vienā maisā pie sporta kaitētājiem!
Sports ir tikai un vienīgi šovs .

  -1 [+] [-]

, 2022-05-22 07:38, pirms 2 gadiem
Zutis pats sevi sauc par ZELTA ZUTI, bet sniegums švaks. Tāds Usiks ātri šo zelta zuti piekautu

     [+] [-]

, 2022-05-22 07:47, pirms 2 gadiem
Vesenoks diezgan daudz izlaida. Pretinieks manā skatījumā izskatījās krietni labāks ,bet beigās iedeva neizšķirtu.

  +4 [+] [-]

, 2022-05-22 09:42, pirms 2 gadiem
Raksta autors laikam sūdīgi skatījies šito pasākumu,Ramlavs necīnījās ar tanzānieti bet gan ar kolumbieti.Vispār kopumā pavājš sniegums mūsu itkā topošajām boksa zvaigznēm- kaut cik skatāma bija spīsa cīņa un Ramlavs skaisti izskoloja kolumbieti. Vilcāns galīgi sūdīgs, Volkovs mokās ar Zuti, Rozentāls nevar savākties un boksēt tehniskāk, lai arī pretiniekam tehnikas nebija vispār, Grundulim journeyman atrasts. Ja godīgi, neredzu šeit nevienu, kas kaut tuvumā čempiona jostām var nonākt, es te domāju pieaugušo nevis kkādas tur jauniešu jostas. Nezinu vai tikai es to pamanīju bet gan Kleina gan Mesmera bokseri uz kājām bija švaki,toties Daņiļēviča puikas izskatījās labi kāju darbībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2022-05-22 10:55, pirms 2 gadiem
Euu visi ar mega telefoniem, kur kāda reportāža - nevar būt, ka viss tik tokā iegrusts!? Es to sūdu neskatos!

  +3 [+] [-]

, 2022-05-22 11:30, pirms 2 gadiem
Vai tad tas ir šovs? Daudzi apsmej Briedi par viņa izgājieniem,bet šāds šovs ar Zuti priekšgalā šaubos vai mums godu dara.

  -2 [+] [-]

, 2022-05-22 11:34, pirms 2 gadiem
zdarova lisij rakstīja: Raksta autors laikam sūdīgi skatījies šito pasākumu,Ramlavs necīnījās ar tanzānieti bet gan ar kolumbieti.Vispār kopumā pavājš sniegums mūsu itkā topošajām boksa zvaigznēm- kaut cik skatāma bija spīsa cīņa un Ramlavs skaisti izskoloja kolumbieti. Vilcāns galīgi sūdīgs, Volkovs mokās ar Zuti, Rozentāls nevar savākties un boksēt tehniskāk, lai arī pretiniekam tehnikas nebija vispār, Grundulim journeyman atrasts. Ja godīgi, neredzu šeit nevienu, kas kaut tuvumā čempiona jostām var nonākt, es te domāju pieaugušo nevis kkādas tur jauniešu jostas. Nezinu vai tikai es to pamanīju bet gan Kleina gan Mesmera bokseri uz kājām bija švaki,toties Daņiļēviča puikas izskatījās labi kāju darbībā.
Da ko Tu, šitais "autors" boksu vispār neskatās un pat nesaprot kas tur notiek.

"pēkšņi no ringa ieskrēja skatītāju rindās" Lai to paveiktu, vispirms ir jātiek pāri ringa virvēm, vai jāizlec no ringa. Jeb, kā saka cits muļķu centra talants Megnis- jālec pāri bantēm

Virsrakstu ar dzeltenu uzcepis, lūzeris nelaimīgais.

Starp citu, tas Zutis nenoņēmās pēc 4. raunda gala beigās, deļ traumas? Šitie pamuļķi neko tak nespēj sakarīgi uzrakstīt.

     [+] [-]

, 2022-05-22 12:10, pirms 2 gadiem
Barvedis Garijs rakstīja: Tas zutis tak ir pilnigs aksts, cerams ringa vairs neradisies. Pilnigs jefinsh, ponto nez ko, briedis lai ari kads bet vinu izrubitu jau pirmaja raunda

Saprotu ka bokss te tikai fonam, aaksti doma baigo shovu taisa. Norunats bija 6 raundus bliezt a resnajam zutelim pec 4 jau nebija speka un izdomaja mest mieru, nopietni ?

Kas bus talak, izsauks nakamaja cina ringaa paliga tos tiktok jefinus audzudelu un to aineli? Nebrinitos nemaz, labak lai zutels sezh hesburgera un rij frishkas uz kuponiem nevis kapj ringaa un taisa pazoru
taisīt pazoru - tirst Latgalē zem krūma !

     [+] [-]

, 2022-05-22 12:46, pirms 2 gadiem
Hgrobanijs cigans,ar cala lieluma smadzenem...

     [+] [-]

, 2022-05-22 13:33, pirms 2 gadiem
Best4sport komentātors nebeidz slavēt tik tokeri... Kauns, tak teica, ka beidzot boksa "karjeru" ... Kur skatās boksa federācija?? Tak ņemat nost no skatuves vienreiz, kauns boksa virtuvei...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-22 13:50, pirms 2 gadiem
Nav jega sist klaunam pa galvu- tukspaurim caurums,jasit pa speki...

     [+] [-]

, 2022-05-24 01:06, pirms 2 gadiem
Un šitais klauns vēl brīnās, ka viņu neņem Zemessardzē. Šitādam ne tikai ieroci - krāsns kruķi nedrīkst uzticēt. Debiliķis...