Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vilcāns tiek nosūtīts nokdaunā, taču izcīna uzvaru pēc punktiem

Rolands Eliņš

Vilcāns tiek nosūtīts nokdaunā, taču izcīna uzvaru pēc punktiem
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing

Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns šovakar "Arēnā Rīga" uzlaboja savu bilanci līdz 14-0, tiesa, to paveica ar nepārliecinošu sniegumu pret rangā daudz zemāk izlikto Krievijas bokseri Artjomu Karasjovu. Vilcāns tika nosūtīts nokdaunā un uzvarēja ar tiesnešu dalītu lēmumu.

Ralfam Vilcānam šī bija otrā cīņa otrā vidējā svara kategorijā, kurā viņš februārī ieguva IBA "Intercontinental" čempiona jostu. Šoreiz viņam pretim stājās Krievijas bokseris Artjoms Karasjovs, kurš jau vairākus gadus dzīvo Lietuvā.

Karasjovu (16-43-3) grūti dēvēt par augsta līmeņa bokseri, un šis Ralfam principā bija solis atpakaļ jau cīņas izvēles ziņā. Viņa iepriekšējais pretinieks Ernans Peress pasaules rangā cīņas brīdī ieņēma 73. vietu, kamēr Karasjovs ir otrā simtnieka beigās, turklāt Karasjovam šī bija jau ceturtā cīņa trīs mēnešu laikā. Vilcāns pats "BoxRec" rangā izlikts 48. vietā savā svara kategorijā.

Taču Karasjovs pamanījās sarūpēt Vilcānam lielas problēmas un cīņas vidū arī nosūtīt viņu nokdaunā, kad Ralfs izlaida vairākus sitienus pēc kārtas. Visas cīņas gaitā Vilcāns neparādīja savu labāko sniegumu, turklāt cīņas izskaņā arī neveiksmīgi paslīdēja ringa stūrī, kur bija palikusi slapja grīda.

Vilcāns pats pēc cīņas neizskatījās apmierināts, taču sagaidīja labvēlīgu tiesnešu lēmumu (76:75, 75:76, 77:76) un izcīnīja uzvaru, nosargājot perfektu bilanci.

Pēc cīņas ringā Vilcāns atzina, ka šī cīņa bijusi vēl grūtāka nekā iepriekš titulcīņa ārzemēs, pateicās faniem un apsolīja, ka nākamajā cīņā būs daudz labāks.

"LNK Boxing" rīkotajā cīņu vakarā galvenais notikums būs smagsvaru Milana Volkova un Kristapa Zuša cīņa. Cīņas tiešraide pieejama "Best4Sport" TV kanālā.

     [+] [-]

, 2022-05-22 07:35, pirms 2 gadiem
Vilcāns dabūja pa purnu
Tiesneši pieškīra uzvaru
Mēs ar Dmitriju un Vsevolodu bijām arēnā

     [+] [-]

, 2022-05-26 19:04, pirms 2 gadiem
Tiesneši uzdāvināja Vilkam uzvaru, bet viņš to nebija pelnijis.