Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tomēr notiks cīņa Silvia-Mersers

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tomēr notiks cīņa Silvia-Mersers
Tims Silvia
Foto: mmaforreal.com

13. jūnijā tomēr notiks pretrunīgi vērtētais profesionālā boksa mačs starp bijušo UFC čempionu smagajā svarā Timu Silviu (ASV) un bijušo pasaules čempionu boksā, četrdesmit deviņus gadus veco Reju Merseru (ASV).

Pirms kāda laika šī dueļa organizatori izplatīja informāciju, ka abu cīņu sporta leģendu mačs tiek atcelts, bet pēc tam klāstīja, ka Reju Merseru šajā cīņā nomainīs ar UFC veterāniem - vai nu ar Polu Buantello, vai Džošu Bārnetu.

Taču šobrīd jautājums atrisināts, cīņa Silvija – Mersers notiks.

Šīs neskaidrības par cīņas norisi bija, jo marta beigās sporta komisija „New Jersey State Athletic Control Board” atteicās sankcionēt šo cīņu Atlantiksitijā, kas organizatoriem lika pārcelt šo pasākumu uz Alabamu, kurā vispār nav nekādu sporta komisiju.

Oficiālā šova norises vieta būs Sporta arēna „Birmingham Jefferson Convention Complex”, kurā var ietilpt vairāk kā septiņpadsmit tūkstoši skatītāju.

„Viss ir lieliski, biļetes jau ir pārdošanā...šī neskaidrības bija tikai neliela aizkavēšanās,” masu medijiem ziņo šīs cīņas promouters Montijs Kokss, kurš arī nenoliedza, ka biļešu tirdzniecība nenorit tik veiksmīgi kā bija cerēts.

Atgādinām, ka Timam Silviai šī būs debija profesionālajā boksā. Līdz šim viņš startējis tikai MMA.
Savukārt četrdesmit deviņus gadus vecais Rejs Mersers (36-7, 26 KO) ir Olimpiskais čempions boksā, kā arī tam piederējusi WBO pasaules čempiona josta smagajā svarā. Pēdējo cīņu Mersers aizvadīja pagājušā gada septembrī, kad tas pēc punktiem pieveica Holandes bokseri Ričelu Hersisia (30-3,24 KO).

„Es cīnos visu savu mūžu. Tagad cita sporta veida pārstāvis centīsies mani sakaut manā sporta veidā – tas nenotiks,” pārliecināts ir bijušais pasaules čempions smagsvariem Rejs Mersers.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-05-21 07:49, pirms 15 gadiem
Pēc sakāves pret Fedoru man Silvia liekas tāds pavājš kaut gan pret Fedoru jau maz izredžu

     [+] [-]

, 2009-05-23 14:22, pirms 15 gadiem
jaa pret fedoru maz izredzu!!!!!