Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džonsa – Kalzages pārstāvju sarunas norit veiksmīgi

Jānis Pārums

Džonsa – Kalzages pārstāvju sarunas norit veiksmīgi
R. Džonss juniors (pa labi) savā pēdējā cīņā
pret F. Trinidadu. Foto: AFP

Bijušais pasaules čempions boksā četrās svara kategorijās leģendārais amerikānis Rojs Džonss juniors noliedzis runas, ka pārrunās ar Velsas boksera Džo Kalzages pārstāvjiem radušās grūtības.

"Es nesaskatu nekādas grūtības un problēmas. Nedomāju, ka Kalzage (45-0, 32KO) nevēlētos pret mani iziet ringā un zinu, ka man ar mani ir tāpat – esmu gatavs iziet ringā pret Džo," sacīja Džonss juniors (52-4, 38KO), kurš savu pēdējo cīņu aizvadīja pērn, pieveicot Feliksu Trinidadu (42-3, 35KO).

"Nav ne jausmas par kādām problēmām ļaudis runā. Domāju, ka visas šīs runas ir promoutera Boba Aruma radītas. Viņam ir bokseris, kas vēlas cīnīties ar Kalzagi. Taču manu cīņu ar Džo neviens nevar apturēt. Mana valsts vēlas, lai cīnos ar Džo un viņa valsts vēlas, lai viņš cīnītos ar mani," piebilda Džonss juniors.

Džo Kalzages pēdējais pretinieks Bernards Hopkinss (48-5-1, 32KO) gan uzskata, ka Džonsa un Kalzages cīņa nekad nenotiks.

Izmantotie resursi:
boxingtalk.com