Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kukulim viegla uzvara pār Iškovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kukulim viegla uzvara pār Iškovu
Mārtiņš Kukulis (pa kreisi) uzvar Romānu Iškovu
Foto: Edgars Brazdauskis

Vakarnakt „Daugavpils Olimpiskajā centrā” notika cīņu šovs „Fight Club WFCA vol. 7”, kura ietvaros kārtējo uzvaru izcīnīja Latvijas čempions boksā pussmagajā svarā Mārtiņš Kukulis, pieveicot Romānu Iškovu.

Paredzētā sešu raundu cīņa iesākās diezgan rāmi, Mārtiņš Kukulis ļāva vairāk strādāt Romānam Iškovam, kuram šī bija tikai otrā cīņa profesionālajā ringā, taču nekādus bīstamus sitienu Romāns tā arī neizdarīja.

Otrajā raundā atkal kā pirmais numurs strādāja Iškovs, taču tikt cauri čempiona aizsardzībai viņam tā arī neizdevās.

Trešajā raundā Mārtiņš aktivizējās un palielināja cīņas tempu, kuru neizturēja Iškovs un raunda pirmajā minūtē atradās uz ringa dēļiem. Tiesnesis sāka atskaitīt nokdaunu, taču Romāns atguvās un turpināja cīņu. Tiesa, turpinājums priekš Iškova nebija veiksmīgs un atkal tas atradās uz partera. Pēc otrā nokdauna Iškova komanda pieņēma lēmumu atteikties turpināt cīņu.

Par uzvarētāju ar tehnisko nokautu trešajā raundā tika pasludināts Mārtiņš Kukulis, kuram šī bija jau otrā uzvara pēc kārtas.

„ Izdevās izpildīt treneru uzlikto uzdevumu - beigt cīņu priekšlaicīgi. Esmu apmierināts ar rezultātu,” pēc cīņas mazrunīgs bija Kukulis, kurš vasarā plāno pirmo reizi aizstāvēt sev piederošo Latvijas čempiona jostu.

„Fight Club WFCA vol. 7” rezultāti

DisciplīnaCīņu pārisUzvarētājsMetode
BokssMārtiņš Kukulis vs. Romāns IškovsMārtiņš KukulisTKO
K-1Aigars Buga vs. Valērijs SviridsAigars BugaPTS
K-1Viktors Litvinovičs vs. Ņikita PetrovsŅikita PetrovsKO
MMAAntons Miņins vs. Dmitrijs BogačkinsAntons MiņinsSubmission
MMAVitālijs Meļņikovs vs. Aleksandrs TruškinsAleksandrs TruškinsSubmission
MMAViktors Barjakins vs. Aleksejs VoronovsAleksejs VoronovsPTS
MMAEdgars Logins vs. Jurijs KarpenkoEdgars LoginsSubmission

Izmantotie resursi:
fightclub.lv