Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins: "Pierādīšu, ka esmu gatavs cīņai ar Kļičko"

Jānis Pārums

Povetkins: "Pierādīšu, ka esmu gatavs cīņai ar Kļičko"
Aleksandrs Povetkins
Foto: RIA Novosti

Krievu smagā svara bokseris Aleksandrs Povetkins turpina gatavoties gaidāmajai cīņai pret Džeisonu Estradu un sola visiem šajā cīņā pierādīt, ka viņš ir gatavs iziet ringā pret IBO, IBF un WBO čempionu ukraini Vladimiru Kļičko.

Aleksandra Povetkina (16-0, 12KO) un Džeisona Estradas (15-1, 3KO) cīņa notiks 4. aprīlī Diseldorfā, Vācijā. Krievu bokseris nepacietīgi gaida šo cīņu, lai apliecinātu savu spēku.

"Esmu priecīgs, ka visas savainojuma sekas jau ir aiz muguras. Ar nepacietību gaidu, kad varēšu iziet ringā. Cīņa pret Estradu būs ļoti nopietns pārbaudījums un daudz kas likts uz spēles, taču esmu noskaņots tikai uz uzvaru. Pierādīšu, ka esmu gatavs cīņai ar Vladimiru Kļičko (52-3, 46KO)," sacīja Povetkins.

Jāatgādina, ka Kļičko un Povetkina cīņai vajadzēja notikt jau 2008. gada 13. decembrī, taču obligātais IBF titula pretendents krievs Aleksandrs Povetkins kādā no treniņiem guva savainojumu, līdz ar to ringā pret ukraini izgāja Hasims Rahmans (45-7-2, 36KO), ko Vladimirs viegli uzvarēja.

Izmantotie resursi:
sports.ru