Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers: "Kamēr Pakjao ir Aruma bokseris, cīņas nebūs"

Jānis Pārums

Meivezers: "Kamēr Pakjao ir Aruma bokseris, cīņas nebūs"
Floids Meivezers un Bobs Arums laikā, kad vēl itin labi savā starpā sapratās...

36 gadus vecais amerikāņu bokseris Floids Meivezers juniors (45-0, 26KO) kārtējo reizi paziņojis, ka viņa cīņa ar Meniju Pakjao nenotiks, kamēr viņš būs promouteru kompānijas "Top Rank" paspārnē, ko vada Bobs Arums.

"Mēs visi zinām, ka pašreiz cīņa pret Pakjao nevar notikt. Iemesls tam ir tāds, ka es nekad mūžā vairs nesadarbošos ar "Top Rank" vadītāju Bobu Arumu, bet Pakjao ir tieši Aruma bokseris," sacīja Meivezers. "Nekad dzīvē man nebūs darīšanu ar Bobu Arumu, taču nevēlu viņam neko sliktu."

Daļu savas karjeras Meivezers pavadīja tieši Aruma vadītajā "Top Rank", taču 2006.gadā sadarbība tika pārtraukta, bet 2007.gadā Meivezers vienojās ar "Golden Boy Promotions".

Meivezera nākamā cīņa ieplānota 2014. gada maijā, bet kopumā nākamgad Meivezers ieplānojis divas cīņas, otrā tiks aizvadīta septembrī.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 11:53, pirms 11 gadiem
nu lai TOPRANK iznomā Meniju uz vienu cīņu Golden Boy`am

  +1 [+] [-]

, 2013-12-21 13:08, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: nu lai TOPRANK iznomā Meniju uz vienu cīņu Golden Boy`am
Un zaudē miljonus? Tu laikam domā, ka boks ir sporta veids, kur sakaujās divi dēļ tā, ka viens otram nepatīk... Vecīt, tas ir bizness.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja