Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brigss apņēmības pilns nokautēt Līpaju ātrāk nekā 60 sekundēs

Jānis Pārums

Brigss apņēmības pilns nokautēt Līpaju ātrāk nekā 60 sekundēs
Šenons Brigss

Amerikāņu smagsvars, bijušais WBO čempions Šenons Brigss (54-6-1, 48KO) apsolījis tikt galā ar austrālieti Aleksu Līpaju (30-5-3, 24KO) krietni ātrāk nekā to savā pēdējā cīņā paveica IBO, IBF, WBO un WBA superčempions Vladimirs Kļičko (62-3, 52KO).

Jāatgādina, ka šī gada aprīlī Kļičko aizstāvēja savus titulus, piektajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot Līpaju. Brigss ir drošs, ka viņš to spēj izdarīt krietni ātrāk.

"Es sadošu viņam pa pakaļu, viņa resno pakaļu. Parādīšu Vladimiram, kā vajag tikt galā ar maisiem - ar viņiem nedrīkst ņemties piecus raundus, viņus jānokautē mazāk nekā 60 sekundēs. Tieši tā vajag uzvarēt tādus bokserus, kā Alekss Līpajs," paziņoja Brigss.

Pēc neoficiālas informācijas Brigsa un Līpaja cīņa varētu notikt šī gada oktobrī Austrālijā.

Nākamo cīņu Brigss gan aizvadīs jau 28. jūnijā, kad cīnīsies pret Rafaelu Zumbano Lovu (34-7-1, 27KO). Šī gada aprīlī Brigss atgriezās ringā pēc trīsarpus gadu pauzes un pagaidām trijās cīņās izcīnījis uzvaras ar nokautu pirmajā raundā.

     [+] [-]

, 2014-06-20 12:02, pirms 10 gadiem
Tās nebija trīs cīņas, bet trīs iziešanas ringā, jo pretinieki paši krita zemē.. Teātris!!!