Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tua pret Baretu šī gada jūnijā Brazīlijā?

Jānis Pārums

Tua pret Baretu šī gada jūnijā Brazīlijā?
Deivids Tua
Foto: Sandra Mu

37 gadus vecais jaunzēlandietis Deivids Tua savu nākamo boksa cīņu varētu aizvadīt šī gada jūnijā, cīnoties pret 38 gadus veco amerikāni Monti Baretu, vēsta vairāki Jaunzēlandes plašsaziņas līdzekļi.

Tiek ziņots, ka Tua (51-3-1, 43KO) un Barets (34-9, 20KO) cīņu varētu aizvadīt Brazīlijas lielākajā pilsētā Sanpaulu un tā varētu notikt jūnija beigās. Abas puses jau praktiski vienojušās un drīzumā varētu sekot oficiāls paziņojums.

Tua pēdējo zaudējumu piedzīvojis 2001. gadā, kad piekāpās Krisam Bērdam, bet pēc tam sekojuši 13 panākumi un viens neizšķirts. Pērn pēc divu gadu pauzes Tua atgriezās boksā, otrajā raundā nokautējot Šeinu Kameronu, bet šogad pārliecinoši pēc punktiem tika galā ar Fraideju Ahunanju.

Baretam pēdējos gados nav pārāk veicies – pēdējās deviņās cīņās seši zaudējumi, turklāt pēdējās trijās cīņās ciestas tikai neveiksmes, divās no tām – pret Deividu Heju un Odlanieru Solisu – kapitulēts ar nokautu, attiecīgi, piektajā un otrajā raundā.

Izmantotie resursi:
nzherald.co.nz

     [+] [-]

, 2010-04-20 01:10, pirms 14 gadiem
nu kājas jau bifeļa lielumā...
domāju, ka ātri vien nogalinās Baretu

     [+] [-]

, 2010-04-20 10:56, pirms 14 gadiem
Kaads vinjam kreisais aakjis,vnk