Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dimitrenko prognozē Kļičko uzvaru

Jānis Pārums

Dimitrenko prognozē Kļičko uzvaru
Aleksandrs Dimitrenko
Foto: AP

Ukraiņu smagā svara bokseris Aleksandrs Dimitrenko ir pārliecināts, ka viņa tautietis, WBC pasaules čempions smagajā svarā Vitālijs Kļičko rīt uzvarēs cīņu pret obligāto titula pretendentu, kubieti Huanu Karlosu Gomesu.

"Kā daudzi citu, tā arī es uzskatu, ka šīs cīņas favorīts ir Vitālijs," sacīja 26 gadus vecais Dimitrenko (29-0, 19KO). "Viņš ir sīksts vīrs ar cīnītāja raksturu un šo cīņu viņam ir jāuzvar. Vismaz tāds ir mans uzskats."

"Es vairākkārtīgi esmu sparingojis ar Gomesu (44-1, 35KO), kad mēs pārstāvējām vienu klubu. Kad tu ļauj viņam izvērsties, ļauj brīvi kustēties ringā, tev praktiski nav cerību uz uzvaru. Gomess ir daudzveidīgs bokseris, turklāt kubietis, kas jau runā pats par sevi. Taču, kad uz Gomesu izdari spiedienu, neitralizē viņa sitienus, aktīvi darbojies pret viņu, tad viņš apjūk un neiztur spriedzi. Tāpēc domāju, ka Kļičko (36-2, 35KO) ir lieliskas izredzes uz uzvaru," atzina Dimitrenko.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru