Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Valujevs: "Vitālijs Kļičko var nokautēt Pīteru"

Valujevs: "Vitālijs Kļičko var nokautēt Pīteru"
Nikolajs Valujevs (centrā)
Foto: AFP

Krievu smagā svara bokseris Nikolajs Valujevs uzskata, ka ukrainis Vitālijs Kļičko, neskatoties uz to, ka ilgu laiku nav izgājis ringā, varētu nokautēt pašreizējo čempionu smagajā svarā WBC versijā Semjuelu Pīteru.

eSports.lv jau ziņoja, ka 8. martā Pīters uzvarēja Oļegu Maskajevu un kļuva par WBC čempionu. Nākamo cīņu Pīteram būs jāaizvada ar WBC goda čempionu Vitāliju Kļičko, kurš pēdējo cīņu aizvadīja 2004. gadā. Pērn Kļičko paziņoja par atgriešanos boksā, bet muguras savainojuma dēļ ringā tā arī neizgāja.

Valujevs, kurš pats maija beigās cīnīsies par WBA pasaules čempiona titulu pret Ruslanu Čagajevu, vērtējot Kļičko izredzes cīņā pret Pīteru (cīņas datums vēl nav zināms - aut.), sacīja: "Nav zināms kādā fiziskajā kondīcijā šobrīd atrodas Kļičko. Ja Vitālijs pratīs ieturēt distanci un nelaist sev tuvu klāt pretinieku, kā arī cīnīsies līdzīgā manierē kā viņa brālis pret Sultanu Ibragimovu, viņam ir izredzes nokautēt Pīteru. Īpašu uzmanību Vitālijam vajadzētu pievērst sitieniem ar kreisu, jo tā ir Pītera vājā puse – sitienus no kreisās puses viņš izteikti palaiž garām."

Pats Valujevs 31. maijā izies ringā pret WBA čempionu Ruslanu Čagajevu. Uzvaras gadījumā viņš jau sev ir noskatījis nākamo pretinieku: "Mans pārstāvis jau ir teicis, ka, ja uzvarēšu Čagajevu, varu tikties ar Vladimiru Kļičko. Es personīgi esmu gatavs šādam notikumu pavērsienam."

Izmantotie resursi:
gazeta.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-20 14:38, pirms 16 gadiem
valujevs no kļičko pectam atrausies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-20 14:39, pirms 16 gadiem
un bilde tas ir viņa treneris,kurš dz;ivē ir īsaks,neka valujevs sēžot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chaks noris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-20 21:16, pirms 16 gadiem
Vitaalijs sen nav ciinijies... Tas var naakt par sliktu shajaa ciinjaa.. Taapeec, iztiks bez nokauta...
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".