Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Duva: "Pīters grib jostas apvienojošo cīņu"

Jānis Pārums

Duva: "Pīters grib jostas apvienojošo cīņu"
Dino Duva
Foto: AFP

Pasaules čempiona boksā smagajā svarā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā Semjuela Pītera (Nigērija) menedžeris Dino Duva atzinis, ka Pītera vēlas jostas apvienojošo cīņu, ziņo boxingscene.com.

"Šobrīd Semjuels Pīters ir neapstrīdams smagā svara WBC versijas karalis un viņš grib izmantot visu, ko sniedz šis statuss," teica Duva. "Nākamā cīņa Semjuelam paredzēta ar Vitāliju Kļičko un mēs jau gatavojamies tam. Tā būs lieliska cīņa. Pīteram ir sapnis aizvadīt cīņu savā dzimtenē Nigērijā. Tas būtu lielākais sporta pasākums Nigērijas un Āfrikas vēsturē."

Duva arī uzsvēra, ka viņa pārstāvētais bokseris vēlas jostas apvienojošo cīņu: "Galu galā Semjuels vēlas arī apvienot čempionu titulus. Ja viņš un Vladimirs Kļičko turpinās uzvarēt, tad abu šo bokseru revanša cīņa (2004. gadā spraigā cīņā pēc punktiem uzvarēja Kļičko – aut.), kas apvienos visus čempionu titulus, būs iespaidīgākā pēdējos gados smagajā svarā."

Duva arī uzsvēra, ka uztur kontaktus ar brāļu Kļičko pārstāvjiem un pauda pārliecību, ka smagā svara kategorija piedzīvos laikus, kad visu prestižāko jostu (WBA, WBC, WBO, IBF) īpašnieks būs viens bokseris.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com