Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džonss juniors: "Tā bija lieliska cīņa"

Jānis Pārums

Džonss juniors: "Tā bija lieliska cīņa"
Džonss (no labās) izdara precīzu sitienu
Trinidadam. Foto: AP

Amerikāņu bokseris Rojs Džonss juniors (svara kategorija līdz 79.2kg) pēc uzvaras 12 raundu cīņā pēc punktiem pār Puertoriko pārstāvi Feliksu Trinidadu, atzina, ka cīņa izdevusies lieliska un bijis pārsteigts par Trinidada izturību.

Preses konferencē pēc cīņas Džonss sacīja: "Nespēju noticēt, ka Felikss noturējās 12 raundus. Jebkurš mans sitiens varēja būt nokautējošs, tomēr pretinieks izturēja visu cīņu. Viņš palaida garām vairākus manus sitienus, taču viņam ir ļoti stipra galva."

Trinidads uzteica Džonsa sniegumu: "Rojs nodemonstrēja labu ātrumu un aizsardzību. Viņš šajā cīņā bija lielisks. Apzinājos, ka viņš ir uzvarējis, taču nedomāju, ka pārsvars būs tik liels. Par to vai turpināt boksēties, vēl lemšu. Aprunāšos ar tēvu, pirms pieņemšu galīgo lēmumu."

Izmantotie resursi:
www.doghouseboxing.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja