Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Manā laikā bokss kļuva garlaicīgs, tagad ir savādāk"

Jānis Pārums

Kļičko: "Manā laikā bokss kļuva garlaicīgs, tagad ir savādāk"
Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā smagsvaros ukrainis Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) uzskata, ka tas, ka viņš ilgus gadus dominēja savā svara kategorijā, radīja papildu atbildību un spiedienu.

"Šobrīd nav tik garlaicīgi, kā tas bija gados, kad dominēju smagajā svarā," atzina Kļičko. "Varat mani mīlēt vai ienīst, taču, ja cilvēks visu laiku uzvar, paliek garlaicīgi – to es saprotu. Tagad man nav titulu, tomēr kaut kādā ziņā jūtu pat atvieglojumu. Jūtos mierīgāk un brīvāk. Agrāk biju pārāk koncentrējies uz titulu aizstāvēšanu, biju uzmanīgs, tagad ir savādāk. Man patīk, ka neizjūtu nekādu spiedienu."

"Tagad man nav ko aizstāvēt, tāpēc varu pārvērsties par mednieku. Man vajadzīgs Entonija Džošua tituls, tāpēc pieeja būs pavisam cita – turēt sevi kaut kādos rāmjos negrasos. Daudzu gadu laiku aizstāvēju un apvienoju titulus, tas radīja spiedienu, un kaut kādā brīdī sāka atstāt negatīvu iespaidu uz manu cīņas stilu," norādīja ukraiņu smagsvars.

Viņš arī neslēpa, ka priecājas, ka gaidāmajā cīņā nebūs favorīts: "Man paveicies, ka cīnīšos ar Džošua. Pirmo reizi daudzu gadu laikā nebūšu favorīta lomā. Jautājums ir – vai Džošua jau ir izcils un vai izcils vēl esmu es? Tieši šie jautājumi padara šo cīņu interesantu."

Cīņa starp Entoniju Džošua (18-0, 18KO) un Vladimiru Kļičko par IBF un WBA tituliem, kā arī vakanto IBO jostu notiks 29. aprīlī Vemblija stadionā Londonā.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-19 20:54, pirms 7 gadiem
Nevaru sagaidīt,gribās redzēt kāds Kličko būs,nēsot čempiona lomā! Domāju daudz vairāk riskēs.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-20 06:52, pirms 7 gadiem
Labāk padomā par elementāru ortogrāfiju!

     [+] [-]

, 2017-04-25 17:29, pirms 7 gadiem
CERAMS vecais izvilks 2us un 3.raund-a un liksies mierā