Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Doneira aizstāv savu IBF titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Doneira aizstāv savu IBF titulu
Nonito Doneira
Foto: boxnews.com

Šodien Filipīnas pilsētā Manilā pasaules čempions boksā IBF versijā visvieglākajā svarā Nonito Doneira (Filipīnas) aizstāvēja savu čempiona jostu, uzvarot titula pretendentu Raulu Martinezu (ASV) jau ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu .

Cīņa iesākās visai dramatiski, jo Nonito Doneira (21-1, 14 KO) savu pretinieku Raulu Martinesu (24-1, 14 KO) jau pirmajā raundā divreiz aizsūtīja nokdaunā, taču amerikānis veiksmīgi pēc abiem nokdauniem spēja atjaunoties un turpināt cīņu. Otro raundu bokseri noboksēja līdzīgi, taču jau trešajā Martines atkal bija uz grīdas, bet kārtējo reizi spēja piecelties un turpināt cīņu. Taču, kad ceturtajā raundā Doneira atkal aizsūtīja savu oponentu nokdaunā, tiesnesis nolēma iejaukties un apstādināt cīņu.

Līdz ar to par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika atzīts Nonito Donaira, kurš ne tikai nosargāja savu čempiona troni, bet arī ir pirmais, kurš Martinesam sagādājis zaudējumu.

allboxing.ru
boxrec.com